Stockmannin verkkokaupassa kaikki lasten vaatteet, jalkineet ja lelut -20% tänään ja huomenna. Huomiseen mennessä tehdyt tilaukset ehtivät vielä jouluksi kotiin, joten jos olet yhtä myöhässä liikenteessä kuin minä, kannattaa hyödyntää tämä kampanjatarjous. :) Itse tein jouluostokseni puolisen tuntia sitten ja onneksi kaikki etsimäni löytyi, koiranshampoosta leluihin ja vaatteisiin. :) Tänä vuonna ostan paketteja vain lapsille, Miffe ja Emma koirille sekä yhdelle aikuiselle synttärisankarille, joten vähällä pääsin. :)

picN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20k

Tein muutaman kollaasin tuotteista, joita itse ostin / ostaisin lahjapakettiin. Vauvalle ostaisin (nyt ei ollut vauvaikäisiä lahjansaajissa, höh) Sophie The Giraffen-joulusetin, joka on niin suloinen. Brion puiset tuotteet ovat klassikoita, joihin mielellään panostaa. Puisilla palikoilla saa äitit ja isitkin treenata arkkitehdin taitojaan ja keltainen kirahvi on kirkkaan värinsä puolesta varmasti pienten vauvojen mieleen.

picN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20k

Legon Storage Brick-säilytyslegot ovat myös ilmestyneet Stockmannin valikoimaan ja nyt niistäkin saa -20% alennusta. Kokoja on kahta, neljä ja kahdeksan väkäräistä. :) Parit lahjalaatikot tuli tilattua ja huomasinpas että Stockmannilla on valikoimassaan myös harvinaisempi vaaleanharmaa lego-laatikko.

picN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20k

Oma tyttöni on innostunut kokkileikeistä ja poimin seuraavaan kollaasiin muutamat kokkivehkeet. Itse suosin lasten leluissa mielummin puuta kuin muovia, ja alla olevat keittiövälineet sekä puukasvikset ovat ainakin oman 3-v neitini mieleen olleet. Pomppiva Tiikeri on viime joulun hittilahja, mutta minusta se on niin ihana että sellainenkin tarttui mukaani yhdelle pari vuotiaalle Tikru-fanille. :)

picN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20k

Omalle tytölleni tilasin kaikki alla olevat paketit, vaikka yksi piti vain ostaa. :D Kokkileikkien jatkoksi sopii muovailuvahaa oleva kuppikakku-setti ja tästä voimme yhdessä askarrella neidin leikkeihin cupcakesejä. :) Itkevää ja tuhisevaa nukkea on toivottu pitkin vuotta ja My First Annabell on nyt sitten matkalla kotiin päin. Myös joka lapsen pakollinen mä-niiin-haluuuuuun kävelevän ja haukkuvan koiran -toivomus on toteutettu. Ensin harkitsin sellaista kallista isoa monitoimi-koiraa, mutta päädyin sitten siihen, että tälläiset nopeasti hajoavat pattereilla toimivat "turhakkeet" joutavat kuitenkin unholaan ennen pitkään, joten säästin ostamalla tämän edullisen Glamour Ruby-pikkupiskin. :) Saatavana myös pikkukissana. :)

picN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20k

Onneksi jätin eilen illalla ostokset tekemättä, koska tänään säätin monta kymppiä tuon -20% alen ansiosta. Mikäli sinullakin on lasten lahjat osittain tai kokonaan hankkimatta, suosittelen kurkkaamaan Stockan lastenvalikoimaa. 

Illalla tulossa postausta joko kesäkuun yhteenvedosta tai jos ehdin postiin ajoissa, saattaa postaus ollakin jotain muuta. :) Palaillaan siis illemmalla taas! :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)