Olohuoneessa sijaitseva String-hylly kaipasi minusta jo pikkuhiljaa jotain freesausta ja keksin rakennella siihen pikkuisen viidakon meidän ylhäiselle apinalle. :) Tämä postaus kuuluu ehdottomasti höpöhöpö-linjalle, mutta minkäs teet kun lapsettaa ja fiiliskin on näin loman alkamisen ansiosta tosi hyvä. :D

iIMG_0927.jpg

iIMG_0932.jpg

Ylähyllyllä on nippu rosmariinia ja alemmalle tasolle sain mahtumaan kitukasvuisen basilikani. Itse apina roikkuu rennosti ylähyllystä tiirailemassa meidän puuhailuja. :)

iIMG_0925.jpg

iIMG_0930.jpg

iIMG_0936.jpg

Viidakko-teemaan sopii myös puiset pikkuelefantit, jotka muuten toimivat kätevästi pullonavaajana. Päivällä ostin itselleni janojuomaksi paremman puutteessa lasipullollisen Vichyä ja vasta ulkona tajusin että enhän saa sitä auki matkalla mitenkään. :D Ja sitten muistin että eihän minulla sitä pullonavaajaa ole kotonakaan, kun monitoimiavaajani pullonkorkki-osa irtosi jo kauan sitten. Onneksi keksin kokeilla puunorsuja korkin avaamiseen ja kas vain, nyt on lasipullollinen vichyä hörpitty janoiseen napaan. :)

Olkkaripostausta en sittenkään tänään tee, sillä iltasuunnitelmiini tuli kiva muutos. :) Heipat siis tältä päivältä ja huomiseen! <3