Eilen meidän pieneen ruokailutilaksi nimettyyn hotspottiin putkahti kaksi kaunista valkoista Hay Hee-tuolia, jotka ostin Formverkistä! <3 <3 <3

iiIMG_0619.jpg

IMG_0638.jpg

IMG_0623.jpg

Tuolit ovat terästä, mutta siitä huolimatta erittäin mukavat istumiseen. Tätä ei todeksi uskoisi, ennen kuin itse pääsee niihin koeistumaan. Valkoinen maalipinta tekee tuoleista hieman lämpimämpiä, joten nämä eivät ole niin vilpoiset ihoa vasten kuin mitä terästuoleista voisi kuvitella. :)

iIMG_0654.jpg

iiIMG_0636.jpg

iIMG_0662.jpg

Hee-tuoleja on pienen pöydän ympärillä kaksi ja kolmantena varaistuimena toimii Artekin valkoinen E60-jakkara. Stockmannilla on joulukuun kanta-asiakastarjouksena tämä kyseinen jakkara -20%* ja pähkäilen juuri eipäs-juupas-ostaisinko sen, koska haluaisin toisenkin varaistuimen neljän hengen satunnaisia herkkuhetkiä varten. Selkänojallisia tuoleja en enempää tarvitse, koska pöytä on tosiaankin pieni ja mitoitettu passeliksi meidän perheelle ja arkielolle.

IMG_0657.jpg

iIMG_0656.jpg

IMG_0634.jpg

Keittiön seinähyllyiltä kadonnut yrttikokoelmani on popsittu ruoan mukana napaan. :) Uusia yrttejä odotellessa järjestelin hyllyt eilen illalla uuteen uskoon ja somistelin niitä mm. Iittalan Essence-laseilla ja Nappuloilla.

Ruokailutila-nurkkaus on minusta kivasti kasattu kokonaisuus edullisempaa ja kalliimpaa mööbleriä. On Ikeaa ja merkitöntä kalustetta, on Artekia ja Hanna Korvelaa sekä perusjuttuja erilaisista hintaluokista. Olen myös tosi tyytyväinen siihen, että en ole haalinut enää vähään aikaan "varastokappaleita" maljakoiden tai juomalasien tilapäistä lisätarvetta varten. Minulla on nimittäin vain yksi oikea kukkamaljakko, Casa Stockmannin pelkistetty pyöreä kirkaslasinen sellainen ja sitä voi käyttää myös kynttilälyhtynä. Maljakko-puutteeni täydentyy tarvittaessa esim Eva Solon Cafe Solo-keittimen lasikannulla, jossa minulla oli punaiset ruusut hetken aikaa esillä. Ja pienet kukat ja jämäkukinnat voi laittaa tavallisiin juomalaseihin. :) 

Mie menen keittelemään itselleni nyt päiväkaffet uusien tuolien ja ohuen valkoisen maahan sataneen lumikerroksen kunniaksi! :) Kivaa torstaipäivän jatkoa kaikille! <3 <3

(Sisältää mainoslinkin, joka on merkitty *-merkillä)