Minun pitäisi varmasti kirjoitella teille joulusta ja jouluvalmisteluista, mutta en ole päässyt vieläkään kiinni joulutunnelmaan. En halua pakottaa itseäni jouluhössötykseen ja oikeastaan on ihan vapauttavaakin unohtaa yleiset normit ja velvollisuudet. Joulukuusi ja muutama koriste meille pyhiksi tulee ihan tytön vuoksi, mutta sen enempää en tänä vuonna jouluun satsaa, sanoo muut mitä hyvänsä. :D

iIMG_0904.jpg

Anti-jouluisissa fiiliksissäni aloin rakentelemaan keittiön seinähyllyille yrttiseinää ja meinaan täyttää hyllyt kokonaan virheillä rehuilla. Muutama Uashmaman pussukka onkin ostoslistalla, jotta saan neljä yrttiä esille yhtä kauniisti kuin nykyisetkin. :)

iIMG_0908.jpg

iIMG_0905.jpg

iIMG_0909.jpg

iIMG_0910.jpg

iIMG_0911.jpg

Meidän loppuvuosi meneekin melko vihreissä tunnelmissa ja olenhan minäkin vähän kuin Grinch, hihii. ;)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-19%20koht

Vihreän vekkulia torstaita toivotta Miia the Grinch! :D