Aivan mieletön määrä tuli osallistumiskommentteja J.F by Finlaysonin valkoisen Amanda-tuotepaketin arvontapostaukseen, kiitokset kaikille osallistujille! Tuttuun tapaani hyödynsin exceliä ja Random.org arvontakonetta ja voittajakommentti kuuluu näin:

Kuvankaappaus%202013-12-9%20kello%2020.4

Paljon onnea nimimerkille Ruususen perhe! Ottaisitko pikimmiten yhteyttä minuun sähköpostitse: miia@casablogit.fi. Amanda-torkkupeitto tyynynpäällisineen odottaa jo kuumeisesti kotiin pääsyä. :)

iiP1010499.jpg

Kaunis kiitos vielä kaikille! Arvontakommenttejanne oli mielenkiintoista lukea ja ihania lempparituotteita olitte listanneet. Finlaysonin pellavaiset liinavaatteet, Elefantti- ja Aappa-lastensarjat sekä arvottavanakin ollut palmikkoneuleinen Amanda nousivat selvästi enemmistön suosikeiksi. :) 

Iloista uutta alkanutta viikkoa kaikille! <3