Olen mukana Finlaysonin joulukampanjassa ja valikoin itselleni ihania J.F by Finlaysonin tuotteita. Valkoista puuvillaneuletta olevat Amanda-sarjan tuotteet sulattivat sydämeni ja niiden suloinen palmikkokuosi koristaakin nyt makuuhuonetta pellavaisten liinavaatteiden ohella. <3

iiP1010498.jpg

iiP1010499.jpg

J.F. by Finlaysonin premium-tason tuotteet saavat nimensä perustaja James Finlaysonin mukaan ja malliston tekstiilit kunnioittavat vanhoja suomalaisia perinteitä. Finlayson on 1820-luvulta alkaen ollut rakentamassa suomalaista yhteiskuntaamme ja jatkaa vahvana vielä tänäkin päivänä. J.F. by Finlayson tuotesarjassa yhdistyy klassinen tyyli, korkea laatutaso ja upeat viimeistelyt. 

P1010497.jpg

iP1010501.jpg

Olen kotoisin paikkakunnalta, jossa Finlayson oli suurin työllistäjä. Olen viettänyt lapsuuteni Finlaysonin tehtaan naapurissa ja meidänkin kodin tekstiilit olivat lähes poikkeuksetta Finlaysonia. Finlaysonilla ja kauniisti patinoituneella tehtaalla on siksi suuri merkitys itselleni vielä tänäkin päivänä. <3

iP1010495.jpg

piiP1010500.jpg

Makuuhuoneeseen loin pehmeän lumivalkoisen joulutunnelman Emilie-sarjan pellavaisilla liinavaatteilla sekä Amanda-sarjan puuvillaneulosta olevilla torkkupeitolla ja koristetyynyllä. Kääräisimpäs myös muutamat lahjapaketitkin valmiiksi. :) Erilaiset tekstiilit ja niiden runsaus oikein kutsuvat hyppäämään sänkyyn ja sukeltamaan pehmoiseen petiin pötköttelemään. Teen itseasiassa tätä postausta juuri nyt sängystä käsin, tytön katsellessa olohuoneessa pikkukakkosta. <3

iiIMG_0471.jpg

iP1010493.jpg

Sain Finlaysonin joulukampanjan tiimoilta arvottavakseni jouluisen pehmoisen palkinnon. Valikoin blogini arvontapalkinnoksi valkoisen Amanda-tuotesetin, johon kuuluu torkkupeitto koossa 130x170cm sekä kaksi tyynynpäällistä koossa 40x40cm. Materiaali on 100% puuvillaa ja tuotesetin arvo on noin 250 euroa!

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-28%20koht

Arvonnan säännöt tulevat tässä:

Kerro tämän postauksen kommenttiboksiin oma Finlaysonin tuotesuosikkisi (tuotevalikoiman löydät TÄÄLTÄ) ja olet mukana arvonnassa! Muistathan keksiä itsellesi erottuvan ja persoonallisen nimimerkin! Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 8.12.2013 klo 23.59 asti. Voittajan julkaisen blogissani viikon kuluttua maanantaina 9.12.2013!

Onnea kaikille tasapuolisesti!

(Postaus tehty yhteistyössä Finlaysonin kanssa, postauksen tuotteet sekä arvontapalkinto saatu kampanjan kautta!)