Tämä postaus sopii ehkä paremmin miehille kuin naisille, koska pehmoiset lahjaideat ovat naisten oloasu-osastoa. :) 

Kävin koluamassa läpi Seppälän nettikauppaa ja löysin sieltä samat ihanuudet mitä hipelöitsin jo myymälässäkin. <3 Seppälän kotiasut, aamutakit ja tossukat ovat jo monta vuotta putkeen olleet omia suosikkejani. Värisävyt ovat ihanan hempeitä ja vaatteiden mallit kivoja. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-11%20koht

Ensimmäiseen kollaasiin keräsin omat lempparini, joista omistankin jo nuo valkoiset karvatossut. Väljä fleese-huppari ja ruudulliset shortsit olisivat minusta aivan ihanat. Kuvan ruskea trikoopaita on superpehmoinen ja minulla onkin kyseistä paitaa kolme kappaletta, kaksi valkoista ja yksi musta. Trikoopaita kuluu kai virallisesti oloasu-osastolle mutta minä käytän omiani ihan normaalikäytössä. :) Valkoinen kylpy- / aamutakki on todella paksu ja pehmoinen, kelpaisi kyllä minulle ja on sen verran edullinenkin että raaskisin ehkä itselleni sen ostaakin, ehkä. :D

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-11%20koht

Vaaleanpunainen setti sopii sopöstelijälle ja tyttömäiselle naiselle. Mikäli fleese-shortsit tuntuvat liian kylmiltä, voi alle sujauttaa esim valkoiset trikoopitkikset. Nuo hupparissa ja shortseissa roikkuvat pumpuliset karvapallot ovat ylisöpöjä. <3 Ja samainen trikoopaita tässä valkoisena kuin aiemmassa oli ruskeana.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-11%20koht

Maanläheisistä sävyistä pitävälle ja kenties jopa aikuisemmalle naiselle sopii tämä valkoruskea setti. Sama idea kuin aikaisemmassakin, mutta värit ovat neutraalimmat. Tämä on oma lempparini näistä postauksen värivariaatioista. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-11%20koht

Ja loppuun turkoosi setti. <3 <3 Turkoosi on Seppälän tämän joulun sesonkiväri ja turkoosin sävyisiä oloasuja, aamutakkeja ja flanellisettejä löytyy lukemattomia. Itse yhdistäisin turkoosin valkoiseen, mutta se on kaunis myös beigen ja ruskean sävyjen kanssa. Mix and match, yhdistele ala- ja yläosia oman mielen mukaan. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Itse pomppisin riemusta, jos omasta paketistani löytyisi valkoinen aamutakki, valkoinen tupsu-huppari ja nuo ruskeavalkoiset ruutushortsit. <3 Mutta tänä vuonna aikuiset eivät joululahjoja saa, joten turvaudun omatoimiseen shoppailuun. :D Vaikka sisustukseen hassaankin melko surutta rahaa, en raaski itselleni ostella kovinkaan paljoa mitään. Kummallinen pihiys astuu aina kuvioon, kun pitäisi vaatetta ostella. :D Taidankin siksi odotella alennusmyynteihin näiden kanssa ja ostaa sitten vasta jos niitä vielä löytyy. :D

Lennokasta lauantaita kaikille! <3

(Kuvat: Seppälä.fi)