Joulupuu on saapunut! <3 Kuusi on todella kaunis ja tuoksu suorastaan huumaava. <3 <3 Koristelun kanssa on vielä hiomista, mutta tärkeintä oli että kuusi sai koristeensa jo tänään ja tytön kanssa ihasteltiinkin kuusta kilpaa. :)

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-21%20koh

iIMG_0976.jpg

Happy Lightsin 20 pallon valosarja on liian lyhyt kiertääkseen kauniisti kuusen ympärillä ylhäältä alas. Nappaan tuon tilapäisviritelmäni pois tuolta alaoksista heti huomenna ja yritän ratkoa valaistuksen toisella tapaa. Valkoisia palloja kaipaisin myös muutaman lisää ja menenkin huomenna kurkkaamaan Stockmannin joulupallo-alen. Toivottavasti sieltä löytyisi muutama kiva ja edullinen pallukka ripustettavaksi. :)

iIMG_0979.jpg

iIMG_0986.jpg

Sohvan takaa löytyy kasvillisuutta sekä kynttilöitä myrtin, orkidean ja Nappuloiden muodossa. Orkidean halusin nostaa korkeammalle, jotta se näkyisi paremmin sohvan takaa. Keksin täyttää kukkamaljakon koristekivillä puoliväliin ja nostaa orkidean niiden päälle, reunoihin sirottelin koristekiviä peitteeksi jotta orkidean ruukku ei näkyisi maljakosta läpi. 

iIMG_0984.jpg

iIMG_0988.jpg

iIMG_0992.jpg

Pikkuinen ja tassukipuinen koirapotilas Miffe toivottaa kaikille ihanaa iltaa mamman puolesta! <3 Nyt glögi liedelle lämpenemään ja Unelmien Manhattan-elokuvan katselun jatkamista! Huomiseen! <3