Alennusmyyntejä silmälläpitäen minulla on vain muutama sisustusjuttu ostoslistallani. Omistan pari Iittalan Nappulaa ja By Lassen -kynttilänjalkaa ja ne ovat osoittautuneet erittäin helppohoitoisiksi maalatun teräspintansa ansiosta. Valuneet steariinit saa varovasti rapsuttamalla lohkeamaan ja irtoamaan. Puhdistus onkin huomattavasti helpompaa kuin lasipinnalta (esim Kivi tuikuista).

kuvake.jpg

Molempien muotoilusta pidän myös kovasti. Yksinkertaista ja huomiota herättämätöntä. Näitä haluankin nyt pari lisää ja lähden alennusmyynteihin niitä etsimään. :) By Lassen kaksi haarainen Line on ensisijainen ostokseni, sen jälkeen listallani tulee Iittalan Nappulat. Ihana olisi sommitella Nappuloista iso kokoelma valkoisen terästarjottimen päälle. <3 <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-21%20koht

Tonttu tulee illalla käymään ja tuo lahjat kuusen alle odottamaan huomista. :) Postailen teille joulutunnelmasta tytön mentyä nukkumaan. ;) Ihanaa aatonaattoa kaikille! <3

(Kuvat: By Lassen, Iittala)