Ensimmäiset kevään merkit ovat jo saapuneet kauppoihin, vaikkei jouluakaan ole ehditty vielä viettämään. Mutta näinhän se aina menee, mallistot uusiutuvat jo hyvissä ajoin ja helmikuussa kaupat myyvätkin jo kesän ja bikinikauden juttuja. :) Minä kävin heti ahmimassa H&M Homen uutuudet ja ilokseni löysin paljon keltaista väriä. Keltainen jatkaa siis sisustustrendien aallonharjalla myös ensi keväänä, toinen vuosi putkeen on aika hyvä juttu tälläiselle keltafanille. :)

hmprod.jpg

hmprod%20%2811%29.jpg

Keltainen ja valkoinen ovat minusta kaunein keväinen väriyhdistelmä ja sitä voi terästää mustalla sekä harmaansävyillä. Itse taisinkin tässä jo päättää huomaamattani, että kevään väripilkuksi meille tulee toistamiseen keltainen. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-06%20koht

Minulla on kaksi H&M:n valkoista pellavatyynynpäällistä ja niistä on pakko kyllä suistsuttaa teillekin. Kympin kappalehintaan saa poikkeuksellisen hyvää laatua ja reunan kanttaukset tekevät tyynynpäällisestä viimeistellyt. Pellava on melkoisen paksua ja napakkaa, muttei kuitenkaan karheaa tai kovaa. Takana on piilotettuna vetoketju. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-06%20koht

H&M:n tavaramerkiksi muodostuneet raitatyynynpäällisetkin löytyvät valikoimasta, keltaista ja harmaata raitaa yhdistäisin oikein mielelläni toisiinsa.

 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-06%20koht

Keltainen kynttilä on tuttu jo vuoden takaa ja sitä on tulossa tälle keväälle lisää. Omat keltaiset lempparini ovat tämän kollaasin kudottu torkkupeitto sekä bukleelankainen tyynynpäällinen. <3

Tälläinen pieni keväinen fiilistely tekee hyvää, mutta nyt takaisin nykyhetkeen ja joulunodotukseen! :) Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

(Tuotekuvat: hm.com)