Täällä on istuttu iltaa rennoissa meiningeissä saunan lauteita kuluttaen ja uuden vuoden perinneherkkuja napostellen. :) Meidän herkkuihin kuuluu nauravat nakit pekoniin käärittynä, lihapullat, lohkoperunat ja perunasalaatti (jonka pitää olla ehdottomasti, vain ja ainoastaan Forssan perunasalaattia! :D). 

pIMG_1158.jpg

Napa on täynnä nakkia ja kaikilla on kamala ähky. On kuulkaa nakkikiintiö nyt niin täynnä (yöks :x), että ei tarvitse nakkeja näytellä minulle ennen seuraavan vuodenvaihdetta, hihiii. :D Juomatarjoilun katoin olohuoneeseen ja kuten kuvasta näkyy, on skumpan jäät sulaneet ja punaviinikin on liiaksi lämmennyt. Mitäpäs pienistä, eiköhän tuo hupene tuosta eniveis jonkun janoisen suuhun yön mittaan. :D

pIMG_1166.jpg

Tänään SE saapui! <3 <3 <3 Hayn About a Chair 22 -nojatuoli tammijaloilla. <3 <3 <3 Postipate toi tuolin hieman jälkeen seiskan illalla, joten en ehtinyt olohuonetta nyt sen ihmeemmin somistelemaan. Ensi vuonna turisen teille lisää tähänkin aiheeseen liittyen. :D

pIMG_1168.jpg

Lillagungan keinukuvauksien yhteydessä minun haavini jäi neljä tammista "säätöpalikkaa" (vai miksikä näitä puusäätimiä nyt sanoisikaan :D), jotka vaihdoin päivällä valkoisten tilalle. Sopivat hyvin Hayn uuden tuolin kanssa. <3

pIMG_1184.jpg

Nyt menen valmistautumaan vuoden vaihtumiseen ja toivottelen teille aivan jokaiselle:

ILOISTA

IHANAA

PIRSKAHTELEVAA

MIELENKIINTOISTA

JA ENNEN KAIKKEA...

 ONNELLISTA UUTTA VUOTTA

2014!