Voi pyhä jysäys miten hauskaa oli katsella kuvia vuosien takaa. :D Ystäväni napsimia kuvia koluttiin läpi ja sieltä löytyi melkoisia helmiä, hihiii. :D Olen teille blogihaastepostauksien yhteydessä paljastellut itsestäni vähän kaikenlaista, kuten että olen kasarirock-mimmi, musadiggari, laulun- ja tanssinharrastaja sekä hiusvärinvaihtaja. :D Nyt jaan teille muutaman nostalgisen kännyräpsyn menneiltä vuosilta... :)

elama2.jpg

Blondi-vaihe, ehkä seitsemäs sellainen. :D Olen vaihtanut mustasta platinablondiksi niin monta kertaa, etten edes muista enää lukumäärää. Tummanruskea on oma värini, mutta blondina oli kyllä kivaa, ja hauskaakin näyttää olleen vuonna 2007-2008. :)

elama3.jpg

Bändijuttuja hääräilin vuonna 2009 ja tukkakin vaihtui takaisin tummaksi. Kitaraa en osaa soittaa kovinkaan hyvin, mutta jostain ihmeen syystä minulla oli aina selässäni jonkun kitarakotelo kannettavana... Hmmm... :D Kiitti pojat! :D Kyseisenä vuonna kävin tosi paljon katsomassa artistien ja bändien keikkoja, lähes joka viikonloppu olinkin jossain ravintelissa rokkaamassa. Voi niitä aikoja. :D

elama4.jpg

Kimaltavaa animal-printtiä, nahkaa ja rokkaava musta tukka. :) Eletään edelleen vuotta 2009 ja olin aivan hullaantunut mustiin nahkalegginseihin ja -takkeihin. Yhdistin ne pehmoisiin neuleisiin ja paituleihin sekä tennareihin. Yllättävää huomata että kyseinen asuyhdistelmä on pinnalla edelleen neljä vuotta myöhemmin, eikä olisi yhtään häpeäksi kulkea kadulla moisissa vetimissä. :D Tyylinä oli rokkaava chic ja olin töissä muodin parissa, jonka seurauksena silloinen vaatevuoreni kasvoi tuhansiksi vaatekappaleiksi. :D Niitä olikin oikein ihana raivata ja karsia seuraavat vuodet. :)

elama1.jpg

Loppuvuosi muuttikin kaiken "pienellä" yllätyksellään. Syyskuun lopulla mahdottomasta tuli mahdollista ja totta. Sen sulatteluun meni melkoisen kauan. Muutama testikin tuli näköjään tehtyä, kuvassa puolet eli 4/8. Ja näiden lisäksi siis labratkin on otettu kolmeen kertaan. :) Vähemmälläkin voisi kai uskoa? :D Rokkimimmin keikkabileet vaihtuivat pesänrakennusviettiin ja vauvantuoksuun. Pehmeitä ja hentoja sävyjä entisen mustavalkoisen tilalle, niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. <3

elama5.jpg

Toukokuu 2010 ja uuden elämän alku. <3 Elämä rauhoittui ja menot oli menty. <3 Alku pienen tytön äitinä oli minulle vaikea, mutta kuten kaikki äipät tietävät, se on sen arvoista! <3 <3

Nyt kun vanhempana ja viisaampana katselen elämääni taaksepäin, olen todella onnellinen että se on mennyt niin kuin meni. Olen aina ollut aktiivinen ja touhukas ihminen ja päivät täyttyivät töistä ja harrastuksista. Vapaat viikonloput (eli en ollut töissä siis) vietettiin kavereiden kanssa keikoilla ravaten ja elämästä nauttien. Nyt kolmekymppisenä kolmevuotiaan tytön äiskänä olen onnellisessa asemassa ja mielentilassa. Olen tyytyväinen ja onnellinen ihminen. <3 <3

Viettäkää ihana lauantai-ilta ja nauttikaa elämästä! <3 <3