HAY Hee nojatuolit ovat hieman mukavampia istumiseen kuin saman sarjan ruokapöydän tuolit. Ruokapöydän tuolilla kun ei voi retkottaa miten sattuu jalat kippurassa, kuten leveällä nojatuolilla. :) Peffapehmustetta siis kaivattiin ja ainut minkä kelpuutin näihin kauniisiin teräksisiin tuoleihini oli Sokokselta löytämäni Luhta Home Solmu-pehmusteet*. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koht

hay-hee-dining-chair.jpg

Solmu-pehmuisteissa* on kivan erilainen ulkomuoto ja tykkään todella paljon tuosta ristikkomaisesta kudonnasta. Sopivat minusta tosi hyvin tuolien kanssa ja ovat takapuolen alla todella mukavat. Pehmusteet eivät ole sellaiset litteät lötköt, vaan napakat ja kuohkeat. Varmasti ne ajansaatossa littaantuvat jonkin verran, mutta lähtökohtaisesti ne ovat erittäin hyvät. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-15%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-15%20koht

Iltakuvista tuli hieman kermaisia, mutta saatte ehkä selvää tuosta pehmusteen koosta ja korkeudesta HAY Hee-tuolien kanssa yhdistettynä. Konepestävät valkoiset pehmusteet olivat hyvä ostos eikä alehintakaan kirppaissut. :D

Ihanaa illan jatkoa! <3

(Postaus sisältää mainoslinkin, mainoslinkit merkitty *-merkillä)