Auts, ystäväni viestittelivät minulle Mulberryn nettikaupassa alkaneesta alesta, josta toinen osti itselleen puolisen tuntia sitten Oversized Alexa -laukun sekä söpön Daria-kukkaron. <3 <3 <3 Oli minulta iso virhe mennä katsomaan kyseisen putiikin alevalikoimaa, sillä tyhjin käsin en sieltä poistunut. :D Omaan Alexaan en edelleenkään raaski satsata, vaan tyydyn kuolaamaan ystävieni laukkuja. Ja kyllä, kuolaan lähes kirjaimellisesti kun pääsen missä tahansa kadunvarressa konjakinruskean Oversized Alexan lähelle, joten kaikkien kyseistä laukkua olallaan kantavien kannattaa varoa tätä kuolaavaa naisihmistä, hahaha. :) Mustana se ei aiheuta samaa reaktiota ihme kyllä, eli varoitus koskee vain konjakinruskean laukun kanssa liikkuvia, hihiii. :D

Mulberrysale11.jpg

Nämä ylemmän kollaasin kauniit Mulberryt saisivat puolestani muuttaa asumaan meille ikuisiksi ajoiksi. Kukkaro ja vyö olivat sentään vielä jotensakin kohtuullisissa (ale)hinnoissa mutta upeasta valkoisesta Willow Totesta en voi sanoa samaa. Toki merkkilaukut, laatunahka ja designertyö maksavat, mutta reilut kaksi tonttua maksava alehintainen laukku on itselleni sula mahdottomuus. En raaskisi ikinä ostaa edes tonnin hintaista laukkua, i-k-i-n-ä. :D Ymmärrän kyllä heitä jotka sijoittavat ja satsaavat arvolaukkuihin, sillä teenhän tavallaan itse täysin samaa sisustusrintamalla. Laukkuihin ja lompakoihin asti minulla ei ainakaan toistaiseksi ylety tuo ajatusmallini ja hyvä niin. :D 

Mulberrysale22.jpg

Mutta kuten mainitsin, en päässyt pälkähästä ihan tyhjin käsin... Löysin nimittäin täydelliset ballerinat ja kieltäydyin sulkemasta nettiselainta ilman tehtyä tilausta. :D Vaikka tämä on jo suorastaan klisee, olen etsinyt juuri tälläisiä pyöreäkärkisiä kumiballerinoja pitkään, tarkalleen ottaen 1,5-vuotta, joka on minulle todella pitkä aika. :) Hunterin mustia kumiballerinoja yritin metsästää kesän kynnyksellä, samoin Tory Burchin vastaavia, mutta se oikea ballerina-pari antoi odottaa itseään näin pitkään. <3 <3 <3 Yksi vilkaisu ja se oli siinä. Perfecto ja kohtalon sanelema täydellinen ajoitus! Kengän malli vaikuttaa hyvältä ja lestin kerrotaan olevan normaali keskiverto, joka tarkoittaa minulla yhtä kokoa suurempaa valintaa (jalkani on leveä 35, eli normaalilestisissä kengissä kokoa 36). Kärki on kauniin siro, pyöreä ja tyttömäinen. Ballerinoissa on kaivattua extraa, ilman mitään ylisuurta koristeellisuutta ja nämä extratwistit ovat kaiken lisäksi kultaiset. <3 Ja sanoinko jo että tuo kärjen muoto on aivan T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! <3 Mulberryn mustat Jelly Bayswater Ballerinat naputtelin tilaukseen ja viikon sisään niiden pitäisi olla minulla. <3 Olen niin iloinen tästä yllättävästä alelöydöstäni että en malttanut odottaa huomiseen postauksenkaan kanssa. :) Kiitokset vaan J:lle ja L:lle tästä täydellisestä ballerinaostoksestani! <3 <3

Olenpas vielä niin ihana, että laitan tämän vahingon kiertämään, hihii. ;) Mulberryn aleen pääset nimittäin alla olevasta linkistä: 

http://www.mulberry.com/eu/shop/sale

Varoitus, saattaa johtaa ostotoimenpiteeseen! :D

Nyt menen nassu Hangon keksinä untenmaille ja mitä veikkaatte, juoksenteleekohan minun unissa Mulberryn Jelly Ballerinoja??? :D :D Kauniita unia iltavirkuille ja hyvää huomenta aamun auringoille! <3 <3

(Kuvat: Mulberry.com)