Tein jo valmiiksi ostoslistaa tulevalle vuodelle ja lyhykäisyydessään se on tälläinen:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-10%20koht

Artekin ritiläpenkki eteiseen, jonka alle saan esim Iittalan Vakka-laatikot. Penkki tulisi eteisen ikkunan eteen, missä on juuri sopivan kokoinen paikka tälle istuimelle. Ikkunan alla olevaa patteria ei voi peittää (tulee muuten vilu) ja näin saisin tuon ongelmakohdan hyötykäytettyä ilman että siitä koituisi lämmitysongelmia. :)

Artekin toinen E60-jakkara olisi toivottu keittiön ruokapöydän ympärille varaistuimeksi. Sitä voisin hyödyntää myös sivupöytänä sekä laskutasona, silloin kun jakkaralla ei ole istujaa. 

Iittalan Nappuloita voisi olla useampia, sillä ne näyttävät älyttömän hyvältä usean kappaleen rykelmässä. 

By Lassen Line-kynttelikkö on Kubuksen pikkusisko ja kruunukynttilöiden kanssa se olisi sovan pieni ja siro olohuoneen String-hyllylle. 

Toisen Hayn Hee Lounge-nojatuolin tahtoisin olohuoneeseen, vaikka se ei välttämättä mahdu sinne kovin kauniisti. Olisi niin mukavaa saada yhden blogissakin olleen inspiraatiokuvan mukaisesti sohva ja kaksi nojatuolia vastakkain. Sohva sopisi silloin olohuoneen ikkunan eteen ja kakkosHee tulisi nykyisen Hee-tuolin viereen sohvan tilalle. 

Sitten on ikuisuusprojektini nimeltään keittiö, joka elää omaa elämäänsä. Tämän suhteen en vielä halua hiiskua mitään, mutta kenties alkukevään aikana jotain viimein tapahtuu. ;) Kylpyhuoneen osalta meinaan maalata puunvärisen paneelikaton ja listat valkoisella, uusintakäsitellä saunan mustalla Supilla, vaihtaa kylppärin valaisimen ja uusia ainakin kaapistojen ovet ja ehkä tason sekä altaankin. Tämä on tarkoitus toteuttaa viimeistään juhannukseen mennessä, mutta tarkempaa aikataulua en ole itselleni asettanut. Siinä onkin oikeastaan sitten listattuna kaikki ensi vuoden missioni, lukuunottamatta pieniä kausijuttuja kuten kevään tulppaaneja, sisustustyynyjä ja satunnaista pientavaraa kuten keittiövälinettä. Vuosi 2014, tule jo! :D

Rentoa iltaa kaikille! <3

(Tuotekuvat: Valmistajat)