Vaihdoin olohuoneen seinällä olleiden Lack-hyllyjen tilalle muutama kuukausi sitten Ribba-tauluhyllyt, mutta en saanut hyllykokonaisuudesta toimivaa. Siispä pieni palautus vanhaan on paikoillaan. :)

picIMG_0837.jpg

Ribba-tauluhyllyt ovat sirot ja varsinkin alimmat sohvan taakse jääneet hyllyt olivat silmiinpistävän epäsuhtaiset isoon sohvaan nähden. Yritin somistella seinää kehyksillä ja pikkutavaroilla, mutta ei niin ei. Ei tullut kaunista kokonaisuutta sitten millään variaatiolla. :) Onneksi minulla oli pari korkeakiiltovalkoista Lack-hyllyä varastossa, joten sain näppärästi vaihdettua sohvan taakse jäävät Ribbat takaisin näihin Lackeihin. :)

kuva.jpg

IMG_0845.jpg

Hyllyt kaipasivat jotakin jouluista ja koska en ole joulukoristeisiin tai -valoihin tänä vuonna satsannut, nappasin makuuhuoneesta minun ainoan pallovalosarjani. :) Nyt ne valaisevat kauniisti hämyistä tunnelmavaloa sohvan takana ja sain sopivasti täytettä tuohon seinälle. Enempää ei tuohon alatasolle tavaraa pallovalojen ja orkidean lisäksi tarvitakaan. 

IMG_0836.jpg

1picIMG_0841.jpg

Ylemmät hyllyt ovat edelleen Ribbaa, niitä en ajatellut vaihtaa toisenlaisiin. Ribbat ovat muuten hirmuisen hyvät, mutta ne ovat puoli senttiä liian kapeat. Sain vaivoin aseteltua Iittalan Nappula-kynttilänjalat hyllylle, kun laitoin nappuloiden alle pienet tuikkukynttilät tasapainottamaan. Kehykseen laitoin sävysävyyn olevan Vogue-lehden kansikuvan. :)

IMG_0842.jpg

IMG_0833.jpg

Ylähyllyjen osalta on somistelut vielä täysin kesken, mutta yritän kehitellä sinne jotakin kivaa diy-juttua. Olohuone on muutenkin nyt hieman sekava, kun kuvausvalona käyttämäni AJ-valaisin jäi sohvan viereen ja yleisilme on vähän sotkuinen. Mutta elämä on. :D

IMG_0843.jpg

Lack-hyllyt ja pallovalot olivatkin postauksen "the thing" ja ne ovat minusta kivat, vaikka olkkari muuten tökkiikin nyt. :) Pallovalot muuten tuovat tosi kauniisti esille seinän struktuuripinnan ja kuvioinnin, huomasin tuosta yllä olevasta kuvasta sen just äsken. :D

Ihanaa tiistaita kaikille ja palaillaan illemmalla taas heinäkuun koontipostauksen tiimoilta asiaan! :)