Mikäli yhden joulutoiveeni saisin toteutumaan, tahtoisin sen olevan aattoaamuinen kattaus suoraan sänkyyn pienen ja pehmeän paketin kera. Paketista paljastuisi pumpulinpehmoiset valkoiset pörrösukat, joita olen muutamassakin kaupassa jo ehtinyt ihastelemaan. <3 Aamukahvin tilalta voisin hörppiä Nordqvistin jouluntuoksuista ja -makuista teetä, johon olen täysin rakastunut (vaikkei aamukahvia voitakaan mikään).

IMG_0505.jpg

IMG_0508.jpg

IMG_0525.jpg

Halusin fiilistellä tätä joulutoivettani ja tein makkariin itselleni pienen kattauksen kuuman teekupin, kukkien, lahjapaketin (paketti ei ole minulle, eikä se sisällä kyllä pörrösukkiakaan :D) sekä kynttilän muodossa. Tarjottimena toimii olohuoneessa olevan Hayn Tray-pöydän pöytälevy-osa, jonka ansiosta erillistä tarjotinta ei enää tarvita tässä huushollissa. 

IMG_0524.jpg

IMG_0509.jpg

IMG_0514.jpg

Finlaysonilta yhteistyön kautta saamani J.F. by Finlayson-malliston tekstiilit ovat aivan ihanat ja makuuhuoneesta tuli näiden myötä uusi lempparipaikkani. <3 Tein muutamista eri merkkisistä pellavalakanoista vertailupostauksen kesällä ja moni suositteli tätä J.F. by Finlaysonin Emilie-pellavasarjaa, josta minulla ei ollut silloin kokemusta. Nyt voinkin sanoa, että Emiliet asettuvat oman kokemukseni mukaan kärkisijoille Balmuirin kanssa ja sen laatu on todellakin erinomainen. Valkoisesta värisävystä on sanottava, että se on kirkkaamman ja kauniimman valkoinen kuin Balmuirin tai Villa Stockmannin vastaavat pellavat. Jos siis etsit oikeasti valkoista pellavalakanasettiä, niin suosittelen ensisijaisesti J.F. by F:n Emilietä, joka taitaakin olla markkinoiden valkoisin pellavalakanasarja tällä hetkellä. Hintatasonsa osalta annan näille Empuille vielä extrapisteet, sillä laatu on Balmuirin veroinen, mutta hinta huomattavasti huokeampi. Tämä siis minianalyysini kaikille teille, jotka olette kanssani miettineet pellavalakanoiden laatu- ja hintaeroja. :)

IMG_0511.jpg

IMG_0517.jpg

IMG_0523.jpg

Teimme tytön kanssa viime viikolla hieman omaa taidetta ja muutama kuva on päätynyt kehyksiin asti. :) Lasten itsensä tekemät taideteokset toimivat kauniisti kehystettyinä osana sisustusta, ja ne ovat myös oiva joululahjavinkki lapsilta mummuille ja paapoille annettuna. :) Tästä tulossa postausta huomenna. Lämpöistä iltaa kaikille! <3

(Postauksessa olevat tekstiilit saatu Finlaysonin tuotekampanjan kautta)