Meidän ikivanha pesukone irtisanoutui työsuhteestaan erittäin kiukkuisesti ja sopimuksemme vastaisesti, hihii. :D Tämä ei tullut suurena yllätyksenä, sillä se on oikutellut minulle jo pitkään (postaus vuoden takaa). Poistovesiletkun tukkeutumia olen availlut jo kymmeniä kertoja ja viimeisenä niittinä laaksahti poistovesikoneisto lopullisesti. Sen olisi ehkä saanut korjattua ostamalla noin 40 euron arvoisen varaosan, mutta koska koneella on ikää jo reilut kymmenen vuotta on aika päästää se kodinkoneiden taivaaseen ja lakata kiusaamasta poloista enempää. :) Kuivurimmekin vetelee viimeisiään ja ennen kuin se jonain kauniina päivänä syttyy palamaan ylikuumenemisen vuoksi, saa sekin lähteä Sortti-asemalle jatkojalostukseen. Olen tässä porakoneen käyttämisen ja pienten sähkötöiden lisäksi oppinut tänä vuonna myös hieman pesukoneen korjailua ja putkihommia. :D 

fi_WD806P4SAWQ-EE_008_Left-40-Angle_whit

Uusi kone tulee ensi tiistaina ja se on Samsungin WD806P4SAWQ-mallin monitoimivempele. Se on pesukoneen ja kuivausrummun yhdistelmä, joka on erityisominaisuuksien puolesta hellävarainen sekä vaatteille että ympäristölle. Kuivaavista pesukoneista olen lukenut paljon negatiivista palautetta netistä, mutta uskon että kehitys on mennyt parissa vuodessa sen verran eteenpäin että tämä kombinaatio pelaa vuonna 2013 paljon paremmin kuin vuonna 2011. :) Siispä rohkeasti kohti uutta ja saa nähdä kuinka tyytyväinen tulen olemaan kuivaustulokseen. :)

Pese kätevästi pesukoneen ja kuivausrummun yhdistelmällä

• 8 kg:n pesukapasiteetti 
• 5 kg:n kuivauskapasiteetti
• Yhtä puhdasta kylmälläkin vedellä Eco Bubble™ -tekniikalla
• Älykkäitä toimintoja, kuten painon tunnistus ja Smart Check

fi_WD806P4SAWQ-EE_010_Dynamic_white.jpg

Energiapihi pesukoneen ja kuivausrummun yhdistelmä on hellävarainen vaatteillesi ja ympäristölle. Innovatiivinen Eco Bubble -teknologia sekoittaa pesuaineen ilmakuplien kanssa niin, että vaatteiden pesu on hellävaraista ja niistä tulee yhtä puhtaita kylmässä vedessä kuin lämpimässäkin. Samsungin Eco Bubble -tekniikkaa käyttävä yhdistetty pesukone ja kuivausrumpu selviää 8 pyykkikilosta ja kuivaa 5 kiloa kerralla. Siinä on monia älykkäitä toimintoja, jotka säästävät sekä aikaa että energiaa.

Eco Bubble -tekniikan ansiosta pesuaine liukenee nopeasti ja tarkasti. Pesuaineeseen lisätään ilmaa, mikä muodostaa kuplia, jotka tunkeutuvat tiivistettyä pesuainetta nopeammin vaateisiin. Eco Bubble -tekniikka ei ole riippuvainen lämpötilasta, joten vaatteesi puhdistuvat kylmässä vedessä yhtä hyvin kuin lämpimässä. Lisäksi energiaa säästyy.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-05%20koht

Kestävä ja hiljainen moottori

Samsung Eco Bubble -pesukoneessa on harjaton digitaalinen invertterimoottori, joka käyttää magneetteja rummun pyörittämiseksi. Uusi moottori vähentää kitkaa, mikä puolestaan tekee pesukoneesta keskivertoa hiljaisemman. Moottorissa on vähemmän liikkuvia osia, joten pesukone kestää selvästi pidempään. Voimmekin tarjota 10 vuoden takuun Eco Bubble -pesukoneelle.

AIR Wash on kuin oma kemiallinen pesula

Samsungin WD806P4SAWQ tarjoaa AIR Wash -toiminnon, joka käyttää ilmaa arempien materiaalien hellävaraiseen puhdistukseen. 
Se on kuin oma kemiallinen pesula, joten voit pestä vaatteet itse ilman huolta niiden kutistumisesta tai vaurioitumisesta pesukoneessa.
 
N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-05%20koht

Diamond Drum huolehtii vaatteistasi

Samsungin virtaviivainen Diamond Drum -rumpu pesee vaatteet hellävaraisesti ja tehokkaasti. Rummussa on timantin muotoiset syvennykset. Erityisen pienten reikien ansiosta vaatteet eivät jää kiinni eivätkä vahingoitu. Pese puhtaasti ja varmasti Diamond Drum -rummulla.

Asetukset yhdellä napin painalluksella

Eniten käyttämäsi asetukset tallennetaan MyCycle -painikkeelle, joten pyykinpesu käy kätevästi vain yhdellä napin painalluksella.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-05%20koht

Nopeampaa pesua – Quick Time Wash

Quick Time Wash -toiminto auttaa, kun sinulla on paljon tehtävää. Toiminnon avulla voit suorittaa 15, 20, 30, 40, 50 tai 60 minuutin pikapesun käytettävissä olevasta ajasta ja pestävän pyykin määrästä riippuen. Kahden kilon pyykkimäärän pikapeset vain vartissa.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-05%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-05%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-05%20koht 

Meillä pestään pyykkiä noin joka toinen päivä ja sitä ei kerry koskaan kokonaista koneellista. Meille viiden kilon kuivausmäärä on siksi oikein sopiva ja ainoan poikkeuksen tekee pellavalakanat, jotka joudun pesemään ja kuivaamaan kahdessa osassa. Se ei tosin muuta mitään sillä vanhallakaan koneella ei enempää kerralla pesty saati kuivattu. :)

fi_WD806P4SAWQ-EE_007_Front-Open-Angle_w

Että semmoinen pakko-ostos sitten tähänkin väliin oli vielä mahdutettava, jotta vuoden 2013 kokonaisbudgettilaskelmani ei vahingossakaan jäisi plussan puolelle. Heippa hei veronpalautusrahojen jämät. :D Ja minä kun niin yritin päästä kodinkoneostojen osalta ensivuoteen, kohtalon ivaa sanon mie. :D 

Minä menenkin nyt reippaana pesemään nyrkkipyykillä pari paitaa ja vähän alusvaatteita, jotta huomenna olisi jotakin päällepantavaa. :D Sitä ennen tyhjennän kuitenkin tuon pesukoneen vihon viimeisen kerran. Likaisessa pesuvedessä lilluvan pyykin kanssa touhuaminen onkin just sitä mitä tälle illalle eniten kaipasin, ou jee! :) Moikat kaikille ja huomiseen! <3

(Kuvat ja tuotetiedot Samsung.com. Postausta ei ole tehty mainosmielessä eikä se sisällä mitään hyödykettä missään muodossa! Muuta kuin sen, että saan tuulettaa teillekin että ensi tiistaista alkaen pyykinpesuongelmani ovat hetkeksi HISTORIAA!! :D)