Kuvien värimaailma kuvaa hyvin tätä sunnuntaista fiilistäni - unelias, haaveilevainen ja seesteinen. Päivä on muutenkin ollut ihanan hidastempoinen ja vailla velvollisuuksia. :) Nautin tästä laiskottelusta hieman varastoonkin, jotta ensi viikolla jaksaa taas painaa tukka putkella.

pIMG_0684.jpg

pIMG_0702.jpg

Pallovalot kieputin oksarekkiini roikkumaan ja ne ovatkin siinä aika hauskat. Omat Happy Lights-valoni ovat hehkulampulliset (ei siis led) ja niiden värisävy on ihanan lämmin ja himmeä. Toimivat tosi hyvin yövalonakin, eivätkä ole liian kirkkaasti valaisevat.

piIMG_0703.jpg

pIMG_0691.jpg

piIMG_0697.jpg

J.F. by Finlaysonin Amanda-neuletyynynpäällisen "takapuolella" on kaunis nappisuljenta. Sen unohdin teille kuvata aikaisempaan esittelypostaukseeni. Napit ovat haalea konjakinruskeat, joten tyyny sopii erinomaisesti Holmegaardin lasilyhtyyni, jossa tismalleen saman sävyinen kantohihna. <3 Lyhdyn voisinkin samantien kantaa tuonne makkariin, sillä se on nyt eteisen ikkunan edessä tuomassa tunnelmaa. Siellä se menee vaan vähän hukkaan, kun sitä ei juurikaan huomaa. 

piIMG_0687.jpg

piIMG_0696.jpg

Louis Poulsenin valkoinen AJ-lattiavalaisin oli jonkin aikaa olohuoneessa lukulamppunani, mutta se sopii minusta parhaiten makuuhuoneeseen Hay Tray-pöydän ja nahkaisen sängyn kanssa. Alunperinhän minun piti makkariin hankkia seinävalaisinversio, mutta tulin siihen lopputulokseen että vaihtelunhaluisena minulle parempi ratkaisu on ostaa lattiavalaisin, jonka paikkaa voi tarvittaessa vaihdellakin. Olen monesti ilta-aikaan käyttänyt AJ-valaisinta myös kuvausvalona, sillä sen johto on pitkä ja valokeilan kohdistus on helppoa. :)

piP1010559.jpg

piP1010556.jpg

Minä jatkan laiskottelua Seppälän haaleanvaaleassa flanelli-trikoo-kotiasussani ja keitän kupposen jouluteetä. Laiskaa ja rentoa sunnuntaita teillekin! <3

P.S. Jos et ole vielä osallistunut J.F. by Finlaysonin valkoisen Amanda-tuotesetin arvontaan, niin vielä ehtii! :) Klo 23.59 asti on aikaa näpytellä oma osallistumiskommentti arvontapostaukseeni, jonka linkki löytyy sekä blogini oikeasta sivupalkista että TÄSTÄ!

(Postaus sisältää mainoslinkin)