Stockmannin ALE on alkanut! :) Tätä odotan aina eniten, sillä olen kautta aikain tehnyt parhaimmat aleostokseni Stockmannilta. Tänä vuonna ostoslistallani oli vain pari sisustuspuolen tuotetta, mutta naisten- ja lastenvaatteita sitten sitäkin enemmän. 

naistenale1.jpg

Naistenosaston alessa* oli aivan liikaa houkutuksia! :) Itselleni ostin alesta trikoopaitoja, neuleita sekä uuden UGGin pipon. Vilan modaalisekoitetta olevat trikoopaidat ovat normaalihintaisenakin jokaisen pennosen arvoisia, joten alesta ostin nyt kerralla useamman paidat (sekä t-paitana, että pitkähihaisena). Neuleita oli tarjolla reilusti ja iskin oman silmäni kollaasin oikeassa alareunassa oleviin Zoey:n ja Vilan neuleisiin. Kaikista parhain löytöni oli kuitenkin kauniin valkoinen Vilan parka, jonka ostin siskolleni synttärilahjaksi. Meinasin klikata itsellenikin samanlaisen, mutta minulla on jo yksi hyvä takki enkä tarvitse tälle vuodelle uutta. Konjakinruskeat Converset aiheuttivat myös sydämentykytyksiä, mutta jätin nekin ostamatta, koska todellista tarvetta ei niillekään ole. :)

kodinale.jpg

Sisustuspuolella* oli tarjolla paljon ihania juttuja, mutta itseäni kiinnostavia melkoisen vähän aikaisempiin vuosiin verrattuna. Himlan valkoinen pussilakana, Formen matto, Kartellin tuotteet (näitä kuolaan aina! :D) sekä mustavalkoiset astiat ovat minusta alevalikoiman ehdotonta parhaimmistoa. Ja ainut mikä päätyi tällä kertaa kotimatkalle asti on koiran ensiapulaukku, jollaista olen kaivannut monta kertaa. Sinne saan pakattua myös koiran omat lääkkeet, joten jatkossa Miffen lääkkeet ja hoitotarvikkeet ovat kätevästi yhdessä ja samassa paikassa. <3

lastenale2.jpg

Lasten aleosastolla* oli vaikka mitä, vaatetta, kenkää, leluja... Itse ostan omalle tytölle aika usein talvivaatteet alesta ja niin myös tänäkin vuonna. Tähtikuosinen Ticket To Heavenin alepuku lähti mukaan ja muutamat Benettonin trikoopaidat ja -housut. Ticketin tuotteita oli tosi paljon alennuksessa ja kokojakin kohtuuhyvin jäljellä, joten kannattaa käydä kurkkaamassa valikoima. Itse en ole vaatteiden suhteen merkkiorjallinen, mutta Ticketin välikausi- ja talvipuvut ovat osoittautuneet meillä parhaimmiksi. Niissä on hyvä vesikestävyys, likaa hylkivä pinta ja hyvin istuva kaava. Toppapuvun alle mahtuu fleecekerrastoa koville pakkasille ja ulkona tarkenee pitkäänkin hytisemättä. :)

Stockmannin aletuotteet  ja -osastot löydät TÄÄLTÄ!*

Ihanaa joulupäivää kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)