Pyörittelin iltasella sohvan toisin päin ja sain HAY Hee-tuolin kivasti viistottain tuonne takanurkkaan. Postailen tästä huomenna paremmin, mutta halusin taltioida tämän utuisen ja unimaisen tunnelman teillekin nähtäväksi. <3 Tässä on jotain hypnoottista. <3

iIMG_0913.jpg

iIMG_0918.jpg

Valaistus on kaunis ja tekee valkoisesta sisustuksesta pehmeän ja kodikkaan. Jouluista tunnelmaa tässä ei ehkä ole, mutta talvista sitäkin enemmän. Tulisi se oikea talvi ja lumi vielä tänne eteläänkin, niin voisi talvesta nautiskella muuallakin kuin kotona sisätiloissa. :D

iIMG_0919.jpg

iIMG_0922.jpg

Huominen vielä puurrettavana ja sitten koittaa parin viikon LOMA! Ajattelin laiskotella joulun yli ja välipäivien aikana vasta aktivoitua ja tehdä mm. vuoden viimeiset siivoukset. :) Uusi vuosi on minulla aina alkanut sillä että siivoan kodin lattiasta kattoon ja samalla siivoan myös vanhan vuoden tapahtumat pois mielestäni. Uutta vuotta odotan iloisin mielin, sillä se ei mitenkään voi mennä yhtä huonosti kuin tämä vuosi on mennyt, hihii. :D Vuoden vaihtumisella on itselleni melkeimpä suurempi merkitys kuin joululla, sillä uuden ajan alku tuo tullessaan puhdistautumista vanhasta sekä uusien mahdollisuuksien tuomaa optimistisuutta ja toiveikkuutta. :) Ihan aikuisten oikeastihan mitään suurta muutosta ei yht´äkkiä tapahdu vaikka vuosiluku kasvaakin taas yhdellä, mutta eikös tälläinen itsensä positiivinen huijaaminen ole kuitenkin ihan kannattavaa joskus? :D

Nyt keittämään teevettä ja sitten vastailemaan kommentteihin! Ihanaa iltaa kaikille! <3