Inspiroiduin kovasti näistä Finlaysonin Amanda-tyynyssä olevista vaaleanruskeista napeista ja mielessäni siintää jo keväisen aurinkoinen pakkaspäivä, palmikkoneulehuivi ja höyryävä kupillinen teetä.  Tiedän, että joulukaan ei ole vielä ohitse, mutta en voi sille mitään että ajatukseni vaeltavat ihan jatkuvasti ensi vuoteen ja kevääseen. :)

IMG_0786.jpg

IMG_0780.jpg

Valitsin Finlaysonin kampanjasta itselleni yhden Amanda-tyynynpäällisen ja olen ihastunut siihen niin paljon että päätin ostaa niitä itse lisää. Kahdelle lisä-Amandalle olisi paikka olohuoneessa, toisen laittaisin "oikein päin" eli napit piiloon ja toisen niin että napit näkyvät, jolloin molemmat puolet olisivat kauniisti esillä. Tämä makuuhuoneen kappale ei nimittäin suostu siirtymään mihinkään, ilmoitti vain että pysyvä ja vakituinen osoite sängystä on löytynyt, hihiii. :D

IMG_0790.jpg

IMG_0795.jpg

Tyynyssä olevat napit ja pöydällä olevat vaaleanruskeat yksityiskohdat ovat minusta äärettömän kauniit yhdistettynä valkoiseen. Vaalean konjakinruskea Holmegaard-lyhdyn kantokahva ja Georg Jensenin tammiset pikkuelefantit ovat lähes huomaamattomia makuuhuoneen mittakaavassa. This is it, kuten Michael Jackson sanoi. Raikasta, pehmeää ja vaaleaa pienellä ja huomaamattomalla twistillä varustettuna. <3

IMG_0783.jpg

Siskoni on aikamoinen taitaja ja loihtii hypysistään vaikka mitä. Teinkin häneltä pienen tilauksen pitkävartisten valkoisten palmikko-villasukkien muodossa, joissa olisi ruskea nappirivistö ulkoreunassa. Idean niihin sain tästä Amanda-tyynystä ja yksistä pitkävartisista UGG-saappaista joissa myös napit sivussa. <3 Itseltäni kun ei tuo palmikointi vielä luonnistu, niin hyödynnän siskon osaamista. :D

Kivaa päivää kaikille! <3