Tehtiin tytön kanssa yhdessä vesiväritaidetta ja tässä meidän tiimityönä toteutettu "mamman korkkari"-niminen teos. :D

iIMG_0538.jpg

iIMG_0535.jpg

Molemmat kukkakimppuni alkavat olemaan siinä kunnossa, että on aika sanoa niille heipat. Poimin kuitenkin parhaimpia oksia ja kukintoja lisäajalle vesilaseihin. Punaiset ruusut ovat pienessä Iittalan Kartio-lasissa ja tuo vihreä-valkoinen nippu (en tiedä mitä nuo oksat ja kukat ovat :D) on samanlaisessa mutta isommassa.

iIMG_0539.jpg

iIMG_0548.jpg

Vesiväreillä olemme tosi paljon taituroineet erilaisia kuvia ja kolme muuta onnistunutta tekelettämme meneekin kehystettynä joululahjakuormaan, joten niitä en kuvaa tänne blogiin ainakaan ennen joulua. :) Nyt alan kokkailemaan murkinaa ja sen jälkeen otamme vesivärittimet ja sutimet (tytön keksimät nimitykset :D) esiin ja maalailemme joulunpunaisia tonttuja ja lumivalkoisia pukkeja joulukortteja varten. :)

Heipsis hetkeksi! <3