Kävin läpi kuluvan vuoden historiikkia ja päädyin jakamaan vuoden 2013 yhteenvedon kahteentoista osaan, jokaiselle kuukaudelle oma postauksensa. Tapahtumia on melkoisen paljon, johtuen sekä sisustustyylin että henkilökohtaisen elämäni muutoksista. Osa 1 käsittelee tammikuuta.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Tammikuussa kromi ja hopeiset sävyt hallitsivat sisustusta. Joulukuusta asti olin potenut epämääräistä tunnetta siitä, että jokin kotona on pielessä. Kaunishan tuo silloinen sisustus oli, mutta olin tyytymätön siihen silti. Pitkän vatvomisen jälkeen tulin tammikuun lopulla siihen tulokseen, että tavaraa on aivan liikaa, metallivärejä ja harmaata aivan liikaa, ja vaikka tyyli oli kokonaisuutena oikein toimiva oli omaan silmääni siltikin liian sekavaa ja rönsyilevää. Päätin aloittaa sisustusmuutoksen ja palata "takaisin juurilleni" eli aikaan ennen bloggaamisen aloittamista.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Hopeaa, kromia, harmaata, metallia, paljettia.... Erittäin kaunista mutta niin plaaaah. Liikaa kaikkea muuta kuin valkoista ja virtaviivaista selkeälinjaista kalustetta ja tavaraa. Tänä päivänä en edes tunnista tätä kuvissa olevaa kotia omakseni. :D

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Tammikuussa ostin ensimmäiset pellavalakanat ja rakastuin. <3 Vuoden olin niitä harkinnut, mutta joka kerta päätynyt siihen että ne ovat varmasti liian karheat ja siihen nähden myös ylihintaiset. Oi kuinka väärässä olinkaan. :) Olin "tuominnut" pellavalakanat pannaan väärin perustein ja kun lopulta uskaltauduin tekemään tarkoituksellisesti "virheostoksen" ja kokeilemaan niitä, huomasin että olin ennakkoluulojeni perusteella pysynyt päätöksessäni välttää pellavaa lakanoissa. Olin väärässä. Nykyisin omistan vain ja ainoastaan pelkkiä pellavalakanoita. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Uuden vuoden koittaessa minuun iskee aina siivous- ja järjestelyinto ja kuten aina ennenkin, myös tammikuussa kävin läpi tavaroitani ja järjestelin kaappejani. Silloinen vaatekaappini koostui pitkälti samoista yksilöistä kuin nytkin. Kenkäosastolla muutamat korkkarit ovat vaihtuneet Hunterin Regent Savoy-kumppareihin ja vaatteiden osalta määrä on pienempi nyt kuin vajaa vuosi takaperin. Uusia vaatehankintoja tälle vuodelle on tullut muutamia, mutta tuplamäärä on lähtenyt pois. Kun vuoden alussa minulla oli reilu 100 kappaletta vaatetta, asustetta ja kenkää, on määrä nyt vajaa 80 kappaletta. :)

Osan 2 eli helmikuun postauksen teen iltasella. Ihanaa perjantaita kaikille! <3