Nyt vuoroon yhteenveto helmikuusta 2013, jolloin oli jo ihanan valoisaa ja kodin selkeyttäminen oli alkanut. Järjestin ison blogikirppiksen, jonka avulla sain monta kaunista esinettä eteenpäin ja omaa kotiani enemmän itseni näköiseksi. Muutos oli tässä vaiheessa vielä hyvin pientä, mutta suunta oli kuitenkin oikea. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Makuuhuoneessa vaihtui hopeiset paljettityynyt greigeen ja yritin pitää makkarin osalta homman hanskassa ja enemmän karsia tavaraa pois kuin lisätä sitä. Tiesin jo tässä vaiheessa että tulen ennen pitkään myymään kromiset jutut pois, mutta en raaskinut sitä vielä alkuvaiheessa tehdä. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Tein yhteistyökampanjan taulufirman kanssa ja olohuoneeseen tuli hetkellisesti ripaus vaaleansinistä. Taulu oli oikein kaunis, mutta valitettavasti aivan liian pieni tuohon isolle seinälle ja se saikin lopulta matkata uuteen kotiin. Olohuoneen osalta tavaran vähentäminen oli hyvässä vauhdissa ja olohuone oli suhteellisen minimalistinen. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Käväisin elämäni ensimmäistä kertaa laitattamassa itselleni ripsipidennykset. Nämä täydelliset ripset ovat ystäväni SuvisVilla-blogin Suvin käsialaa ja ne pysyivät minulla moitteettomassa kunnossa huoltamatta yli kuusi viikkoa. Huoltoa en koskaan mennyt tekemään ja 12 vkon päästä laittamisesta irtosivat viimeisetkin ripset. :D Heti kun Suvi on saanut vauva-arjen rullaamaan ja uuden kodin sisustuksen viimesteltyä, varaan hänelle ajan ja marssin ottamaan uudet ripset. Olkoot ne minun synttärilahjani itselleni ensi helmikuussa, kuten nämäkin olivat. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Taloon putkahti turkoosi tehosteväri liinavaatteiden ja Iittalan Kastehelmien muodossa. Tämä oli lempparivärini joskus vuonna 2007, jolloin meiltä löytyi turkoosia pellavapaneeliverhoa ja pöytätablettia kesäsisustuksesta. Kun vuonna 2008 kyllästyin turkoosiin, vannoin etten enää koskaan sitä kotiini tahdo. Mutta kuten olen tässä jo oppinut, ei kannata koskaan vannoa mitään suuntaan tai toiseen kun on sisustuksesta kyse. Turkoosi oli minulle salama rakastuminen, joka yhtä nopeasti sitten katosikin kuvioista. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Aloin systemaattisesti korvaamaan kromisia ja hopeisia tavaroita valkoisilla. Ensimmäisten korvattavien joukossa oli oikealla puolella näkyvä Lene Bjerren valaisimessa oleva varjostin. Siinä oli alunperin Pentikin hopeinen Sofie, joka alkoi tökkimään hyvin nopeasti. Liikaa kromia ja hopeaa oli joka puolella ja heti kun lisäsin valkoista joukkoon, raikastui tila kummasti. Helmikuussa minulla oli jo uudet sisustussuunnitelmat valmiina mielessäni ja toteutus alkoi pienillä teoilla ja liikkeillä suuntautua kohti valkoisuutta ja minimalistisuutta...

Osan 1 eli tammikuun tapahtumat voit lukea TÄÄLTÄ!

Osa 3 (maaliskuu) ja 4 (huhtikuu) ilmestyvät huomenna. :) Näitä historiapostauksia on kiva tehdä, koska moni asia on ehtinyt unohtumaan. Kuvista voi luntata ja virkistää muistia siitä mitä kaikkea tässä on tullutkaan sählättyä vuoden aikana. :D Tästä vauhti vaan lisääntyy, kun koluan vuotta eteenpäin. Maaliskuussa muistaakseni maalisuti aloitti viuhumaan ja mitähän kaikkea muuta sitä tuli touhuttua tämän kodin kanssa....? No, se selviää huomenna. :D

Ihanaa iltaa ja rentouttavaa viikonloppua! <3