Vuoden 2013 koontipostaussarja jatkuu ja nyt vuorossa osa 3 eli maaliskuu. Muistelin mielessäni, että olisin jo maaliskuussa aloittanut maalaamaan seiniä greigestä valkoiseksi, mutta muistikuvani oli väärä. Maaliskuu aloitettiin keväisellä turkoosilla, jonka jälkeen kuvioon astui vaaleanpunainen tehosteväri... 

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Vaaleanpunainen, greige ja valkoinen olivat muuten todella kaunis yhdistelmä, tästä kombinaatiosta tykkään edelleen todella paljon. <3 Vaaleanpunaisen valtaus alkoi makuuhuoneesta liinavaatteiden ja silkkisten koristetyynynpäällisten muodossa. Siitä se levittäytyi myös olohuoneen ja keittiön puolelle melko nopeasti.

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Keittiössä vaaleanpunaista ei ollut paljoa, mutta silti se tuli kauniisti esiin greigen ja valkoisen keskeltä. Tässä vaiheessa olin oppinut jo sen etteivät väri-innostukseni ole pitkäikäisiä, joten muutamilla pieneillä esineillä ja tekstiileillä sain tuotua haluamani verran hempeyttä kotiin. :)

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Järjestys vaihtui maaliskuussa todella usein. Sisustus haki itseään ja tyytymättömyyteni kotia kohtaan kasvoi. Yritin kuumeisesti saada kaiken balanssiin, mutta sitä ei koskaan löytynyt. Ruokapöytä kääntyili omassa tilassaan monesti ja sohva seilasi ympäri olohuonetta seinältä toiselle. 

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Maaliskuussa tein myös mieleeni jääneen shokkipostauksen, jossa kerroin ja kuvasin teille siirtäneeni makuuhuoneen olohuoneeseen ja päin vastoin. :D Syyt ja perustelut minulla oli kunnossa mutta sain silti niin kylmää kyytiä kommenttiboksissa, että se ei taida hetkeen unohtua, hihii. :D Remonttisuunnitelmat kävivät kuumana ja vieläkin harmittaa että sitä yhtä cyproc-seinää ei voinutkaan purkaa seinän sisälle piilotetun teräspalkin vuoksi. Höh. 

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Keväinen aurinkopaiste oli lähes päivittäin läsnä ja lämpötilatkin alkoivat olla jo paukkupakkasten jälkeen mukavissa lukemissa. Kesäsesongin tuotteet ilmestyivät kauppoihin ja tein Zarasta super suloisia vaateostoksia tytölleni. <3

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Maaliskuussa tavaravirta suuntasi ulospäin ja blogikirppiksiä tuli pidettyä useita. Ennen täynnä olleet kaapit alkoivat näyttää yllä olevan kuvan kaltaisilta. Tilaa, väljyyttä ja vähäinen määrä hillottavia turhakkeita. :D Tuo minun viinipullokokoelmani ei muuten hupene koskaan ja vuodesta toiseen nuo samat pullot piilottelevat oven takana, hihii. :D  Taidanpas muutaman niistä antaa lahjaksi tänä jouluna, niin saan tuotakin jemmaa pienemmäksi. :)

Illalla tulossa koontipostauksen osa 4 eli huhtikuu!

Mikäli et ole lukenut aikaisempia osia, löytyvät ne alla olevien linkkien takaa:

Osa 1 (tammikuu)

Osa 2 (helmikuu)

Iloista lauantain jatkoa kaikille!