No nih, viimeinkin päästään kunnolla vauhtiin alkuvuoden koostepostauksissa. :D Kuvittelin tosiaan mielessäni että maaliskuussa alkoi jo tapahtumaan, mutta jouduinkin koluamaan postauksia huhtikuun lopulle saakka, jolloin se minun kuuluisa maalipensselini alkoi kunnolla viuhumaan, hihii. :)

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Sain yhtenä huhtikuisena päivänä kuningasidean ja kävin ostamassa Tikkurilan Hieno-struktuuripinnoitetta sekä Helmi lasyyrimaalia. Makuuhuoneen ajatuksena oli tuolloin mimimaalisesti tavaraa, luo sisältöä seinillä. :) Kivaa oli touhutessa ja lopputulos oli yllättävän onnistunut, vaikka minulla ei ollut mitään hajua siitä kuinka erikoismaaleja käytetään. Kiva kokeilu ja kyllähän tuolla makkarissa kelpasi köllötellä. :)

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Huhtikuun alkupuoliskolla aloin vähentämään vaaleanpunaisen määrää ja muutenkin olin päässyt siihen pisteeseen että tavaravuoret olivat tuntuvasti pienentyneet. Keittiöseinälle kohosi kunnollinen avohyllystö, kun lisäsin seinällä jo olleiden hyllyjen jatkeeksi kaksi lisähyllyä. Nurkkauksesta tuli minusta aivan ihana ja seinähyllyt ovat paikoillaan vielä tänäkin päivänä. :)

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Kokeilin siipiäni myös taidemaalarina ja rohkeasti maalailin omin kätösin sisustustauluja seinille ripustettavaksi. Taulut onnistuvat hyvin ja niistä tuli ihan nättejäkin. En kuitenkaan kestä katsella omia töherryksiäni, joten ne ovat olleet varastossa jo kuukausia ja siellä saavat pysyäkin. :D

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Lasitettu parveke sai viimeinkin kunnolliset kalusteet ja värimaailmaksi valitsin valkoisen, tummanharmaan sekä kasvillisuuden mukanaan tuoman vihreän. Parvekkeella ei värimuutoksia kesäkauden aikana tapahtunut ja ensi keväänäkin jatketaan siitä mihin nyt syksyllä jäätiin. Samat sävyt toistuvat siis jatkossakin, eikä kalusteidenkaan osalta ole muutoksia tulossa. Tylsää ehkä, mutta toimivaa ja viihtyisää. :D

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Huhtikuun lopulla alkoikin sitten tapahtumaan yhtä jos toista. Aloitin nimittäin kunnolla kodin valkaisu-projektini ja aloitin maalausurakkani keittiön seinistä. Maalia, maalia, maalia, lisää maalia. Menin jossain vaiheessa jo sekaisin maalin menekistä, mutta ainakin kolme 9L purkkia tulin ostaneeksi. Maailman paras ja edullisin maali Siroplast2 rulaa 4ever! :)

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Keittiön kun sain maalattua, siirryin olohuoneen puolelle sutimaan. Valkoiset seinät kirkastivat huoneen välittömästi ja valon määrä tuntui tuplaantuneen. Aikaisemmin keittiön puolella ollut 64cm korkea Bestå-kaapisto jalustoineen löysi paikkansa heti ja siitä asti se on ollut muuttumattomana tuossa makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välisellä seinustalla. Kuka olisi uskonut tuolloin, että kyseinen kaapisto on vielä 8 kuukaudenkin jälkeen omalla paikallaan?? :D Huhtikuussa karsittiin taravaa todella rankalla kädellä ja kaikki korkeammat Bestå-kaapit lähtivät jatkamaan elämäänsä muualle. Säilytystilan mukana matkasi suuri määrä kaikkea muutakin tavaraa ulos ovesta. Suurin osa meni kaupaksi Huutonetin kautta ja blogikirppikselläkin kauppa kävi ihan hyvin. Kierrätyskeskus ja divarit saivat myös osansa roinavuoresta, kun verkkovarastoakin hillottelu-jemmoistani tyhjentelin. Muistan kysyneeni itseltäni monesti että kuinka paljon yksi aikuinen ihminen tarvitsee tavaraa, varsinkaan sellaista joka on hylättynä varastoon eikä sen olemassa oloa edes muista. :)

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

Huhtikuun viimeisenä päivänä koti oli tämän näköinen! Alkaa näyttää jo tutulta vai mitä?? :) Seinissä on uusi hohtavan valkoinen maalipinta, huonekalujen ja pikkutavaroiden määrä on pudonnut puolella kahden kuukauden takaiseen määrään verrattuna ja kotiin on saapunut rauha. <3 <3 <3 Valkoista, raikasta, aurinkoista, lupaavaa, avaraa ja kaunista. <3 Tässä vaiheessa suurimmat pohjatyöt minimalistisempaan ja valkoisempaan sisustukseen oli tehtynä ja koitti aika, jolloin aloin pipertämään pikkujuttujenkin kanssa. :) Osat 5 ja 6 tulossa huomenna, jolloin keskitytäänkin enemmän varsinaiseen sisustamiseen eikä niinkään remontointiin. :)

Aikaisemmat osat löytyvät alta:

Osa 1 (tammikuu)

Osa 2 (helmikuu)

Osa 3 (maaliskuu)

Viettäkäähän kiva lauantai-ilta ja palaillaan huomenna taas!