Toukokuu oli todella eloisaa ja värikästä aikaa. Ja leikkisää myös, sillä keskityin pääasiallisesti tytön huoneen laittamiseen ja tytön synttäreihin. :)

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-15%20koh

Aurinkoinen ja lämmin sää helli ulkoilmaihmisiä ja minäkin muutin epävirallisesti asumaan parvekkeelle, koska siellä oli niin kaunista ja lämpöistä. :) Kuvassa näkyvä läppäri kertoo, että parvekkeelta käsin on postauksetkin hoidettu. :) Ja väreinä valkoinen, tummanharmaa sekä vihreä, joiden joukkoon sekoitin himppusen verran keltaista.

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-15%20koh

Toukokuussa keskityin pääasiassa tytön huoneen laittamiseen, sillä toukokuussa juhlistimme myös neidin synttärijuhlia. Tyttö sai valita omaan huoneensa tehosteseinän värin ja vaihtoehtoina oli pinkki, vihreä (limeen taittava), oranssi ja keltainen. Keltainen vei voiton ja onnistuin löytämään täydellisen sävyisen sitruunankeltaisen (K302) Tikkurilan värikartasta. Tytön huoneesta tuli todella aurinkoinen ja minusta keltainen seinä on kivan pirtsakka. 

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-15%20koh

Olohuoneen ja keittiön puolella ei tapahtunut oikeastaan yhtään mitään. Hyvin pientä somistelua tein, lähinnä kukilla ja yrteillä, mutta ei niistä saa oikein juttua aikaan. :)

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-15%20koh

Parvekkeella tulin viettäneeksi suurimman osan kotona oleskeluajasta. Jopa aamupala tuli nautittua parvekkeella. Näitä kuvia katsellessa tulee ikävä alkukesän vehreyttä, ruohon tuoksua ja lintujen viserrystä. <3

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-15%20koh

Neidin synttärilahjaksi saatu leikkikeittiö on edelleen kovassa käytössä ja kokkitouhut on tytön suosikkeja. Tytölle löysin myös retrohtavat puiset salaattitarvikkeet. :) Omasta lapsuudestani muistin, että parasta oli kun äitini antoi minulle kokkileikkeihin tyhjentyneitä ruokien pahvirasioita, kuten riisi- tai Elovena-puuropaketti. Niistä riitti riemua pitkään. Nyt tämä idea kiertää minulta eteenpäin omalle tytölle ja hänellä onkin jo vino pino erilaisia pahvipakkauksia rivissä omassa köökissään. :)

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-15%20koh

Kuun lopulla keksin toteuttaa tälläisen semi-DIY-projektin pikkulapsen kokoisesta avorekki-vaatesäilytyksestä. Hayn Loop-pukkijalat saivatkin ihan uudenlaisen merkityksen ja minusta tämä oli tosi hienon näköinen. :)

Yritän ehtiä tekemään seuraavan osan illemmalla, mutta mikäli en kerkiä niin sitten huomenna viimeistään. :)

Linkit aikaisempiin kuukausiin alla:

Osa 1 (tammikuu)

Osa 2 (helmikuu)

Osa 3 (maaliskuu)

Osa 4 (huhtikuu)

Laiskottelevaista sunnuntain jatkoa!