Syyskuussa siivottiin, tuunattiin, kattailtiin ja kaunistuttiin. :)

1SYYSKUU2013.jpg

Sinin syksyinen siivouskampanja starttasi CASA Blogeissa ja minunlaiselle himosiivoajalle se oli kuin lottovoitto, hihii. :) Tuotekampanjan kautta valikoin itselleni yhtä jos toista siivousvälinettä, joista kaikista loistavin tuote on ehdottomasti Sinin mattoteippiharja. Se on meillä viikottaisessa käytössä edelleen ja ostin siihen juuri uuden teippirullan, kun vanha loppui. Tällä isolla tarraharjalla putsaan koirankarvat koristetyynyistä ja usein käytän sitä myös tytön huoneen mustavalkoiseen puuvillamattoon. Maison Bellen siivousaineita ostin ison satsin ja nyt viimeinenkin suihkepullo on käytetty loppuun. Uusia tököttejä tarvitseekin ostaa ihan näinä päivinä. :)

3SYYSKUU2013.jpg

Syyskuussa tein historiani eniten DIY-projekteja. Maalasin kirppikseltä ostamani jakkarat (yht. 10kpl) mustaksi, väkersin Artekin pahvilaatikon palasesta printtitaulun, tulostelin kehyksiin aforismi-tekstejä...

4SYYSKUU2013.jpg

Syksyn koittaessa päätin aloittaa kauniisti kattamisen, tarkoituksenani nauttia arkisista asioista entistäkin enemmän ja tehdä jokaisesta ruokahetkestä hieman kauniimpi ja mieleenpainuvampi. Tämä ihana ajatukseni on tässä viime kuukauden aikana hiukkasen unohtunut, hupsista. :D

5SYYSKUU2013.jpg

Olohuoneessa vaihtui järjestys pariin otteeseen, kun yritin tuota seinähylly-viritelmääni saada toimimaan paremmin ja kauniimmin muun sisustuksen kanssa. Yritystä ei todellakaan puuttunut, mutta itseäni tyydyttävää lopputulosta en koskaan saanut tehtyä... Seinän, hyllyjen ja tavaroiden veivaus jatkuu vielä loka-marraskuussakin. :)

8SYYSKUU2013.jpg

Syksyn pimenevät illat olivat ihania ja tunnelmavalaistuksessa oli ihana iltaisin istuksia valoisan kesän jälkeen. <3

6SYYSKUU2013.jpg

Makuuhuoneessa sain maalattua greigeksi jääneet ikkunaseinät valkoisella ja koko huone valkaistui kertalaakista. Makkarin tyhjään ja tylsään takanurkan seinään kiinnitin String-hyllyn ja virittelin valkoisen DIY-lamppuni nurkkaan luomaan tunnelmaa. Muutoksia ei ole tämän jälkeen pahemmin tapahtunut makuuhuone-osastolla. :)

7SYYSKUU2013.jpg

Käväisin hieman meikkiostoksillakin ja postailin blogiini useampia naisellisia juttuja totutun sisustussisällön lisäksi... 

2SYYSKUU2013.jpg

Jouluiset ajatukset alkoivat näkyä blogissani ja korkkasin kynttiläkauden oikein huolella. :) Tine K:n tuoksuvia kynttilöitä ostin Nougatista ja ihastuin niihin ikihyviksi. Tine K:n sisustustuotteet ovat suurimmalti osin liian "rouheita" ja "maalais-tanskalaisia" omaan makuuni, mutta nämä kynttilät... oih ja voih! <3 <3 Yksi on poltettu jo loppuun ja olen alkanut pihtaamaan kahta muuta jäljellä olevaa, että niissä olisi poltettavaa vielä lopputalveksikin. :D 

Aikaisemmat osat löydät TÄÄLTÄ!

Nyt on enää tämä ja huominen päivä aikaa tätä vuotta ja minulla on vielä loka-, marras- ja joulukuun koontipostaukset tekemättä. Tästä johtuen seuraavat paripäivää tulevat olemaan postauksien täyteisiä, sillä illemmalla ilmestyy ainakin lokakuun postaus. :) Huomisillalle olen kaavaillut skoolauspostausta ja kodin juhlalookkikuvien julkaisua. Meillä on pienimuotoiset pirskeet nimittäin tiedossa. :) Heipat hetkeksi! :)