Nyt on ensimmäinen kuusi kannettu kotiin! Kyseessä ei sentään ole virallinen joulukuusi, sillä sen haemme tytön kanssa vasta aaton aattona. Tämän pallokuusen löysin ruokakaupassa asioidessani ja se oli niin söpö että hylkäsin aikaisemman sypressi ja jouluvalot -ideani kokonaan. :)

kuva2.jpg

iIMG_0862.jpg

iIMG_0883.jpg

Led-valosarjani ei ole kovin suurikokoinen, mutta hentoiseen pallokuuseen se on liian massiivinen. Prisman jouluvalot olivat jo niin vähissä, että mikäli en muualta satu löytämään pienempää valosarjaa, joudun hyväksymään tuon nykyisen. :)

iIMG_0860.jpg

iIMG_0879.jpg

iIMG_0881.jpg

Pallokuusella on korkeutta 63cm ja halkaisija on 29cm. Kokoa ja näköä siis löytyy. Ruukun ympärille laitoin pyykkipussina käytetyn XL-kokoisen Uashmaman pussukan, jota kääräisin hieman matalammaksi. On nämä pussit vaan niin käteviä, kun lennosta voi aina käyttötarkoitusta vaihtaa. :)

iIMG_0869.jpg

Vuoden koontipostausten sarjaa jatkan huomenna ja koska juttua riittää aika paljon, yritän ehtiä postailemaan heinäkuun yhteenvedon jo heti aamuvarhaisella. Mutta nyt pesukone päälle ja iltapalaa väkertämään. Ihanaa iltaa sinne ruudun toiselle puolelle. <3