Jes! :) Sain tänään tehtyä joitakin päätöksiä astioiden suhteen ja kannoinkin kotiin neljä Marimekon Oiva-lautasta. Ja koska olen heikkona yrttiruukkuihin, sorruin shoppaamaan myös Sagaformin tammisen yrttiruukun, joka onneksi löytyi alelaarista edullisesti. :D

iIMG_1535.jpg

Pyöreän Oiva-lautasen halkaisija on 20cm ja ne ovat loistavan kokoiset leipälautasiksi. Leipälautasen virkaa meillä toimitti ennen New Waven neliönmuotoiset 24x24cm lautaset, joita oli 8kpl eli aivan liikaa meidän tarpeisiin. Neljän hengen astiasarjalla tulemme pärjäämään jatkossa oikein hyvin, ja tuleepahan pestyä astioita nopeammalla vauhdilla, kun ei ole ylimääräisiä kappaleita kaapissa hyödynnettävänä. :)

iIMG_1544.jpg

iIMG_1536.jpg

Marimekon Oiva-sarja on tismalleen samaa sävyä kuin V&B:n New Wave. Kuvassa vertauksen vuoksi Oiva-lautaset ja New Wave-kahvikuppi. Alunperin minun piti vaihtaa New Wave-sarjani kokonaan toisenlaiseen, mutta saatan sittenkin säästää itselleni puolet olemassa olevista kahvikupeistani, eli 4kpl. :)

iIMG_1559.jpg

iIMG_1557.jpg

Yrttejä, yrttejä, yrttejä... Uusi Sagaformin ruukkuni istuu muiden yrttisysteemieni joukkoon vallan mainosti. :)

iIMG_1575.jpg

iIMG_1563.jpg

Nyt olen yhden askeleen edempänä astiahankinnoissani. Tätä pitää melkein nyt juhlistaa, sen verran hitaanpuoleista  ja takkuavaa on ollut päätöksentekoni tämän asian suhteen, hihii. :D 

Kivaa iltaa kaikille! <3