Tänään olen tehnyt töitä kotoa käsin ja pöydälle kertynyt koneistokin sen kertoo. :) On omaa läppäriä, työläppäriä, puhelinta ja iPad (joka tosin seikkailee pöydällä muuten vaan eikä liity työntekoon :D). Kuulun siihen ihmisryhmään, joka on tuotteliain heti aamusta kun silmä aukeaa. Lounasaikaan mennessä alkaa selvästi luovuus jo tyrehtymään, joten on parhautta kun saa vuorokauden ekat tunnit käytettyä työntekoon. :)

iIMG_1492.jpg

14012014.jpg

iIMG_1495.jpg

Ja mikäs tässä pöydän ääressä istuessa, saan samalla nauttia valosta sekä kauniista seinähylly-näkymästä. Keittiön hyllyt ovat nousseet ihan suosikikseni, voittavat jopa makuuhuoneen tällä hetkellä ja viihdynkin nykyisin enemmän ruokapöydän ääressä läppäröimässä kuin sohvalla tai nojatuoleilla olkkarin puolella.

IMG_1464.jpg

iIMG_1482.jpg

Ja mitä tekeekään karvakorvainen Miffe sillä aikaa kun minä häärään koneella?? :) No nukkuu kauneusunia sohvalla peiton alla. :D

iIMG_1493.jpg

Nyt viimeinen parin tunnin rutistus ja päivä on purkissa. :) Ainiin, Sokoksen valokuvakehykset ovat löytyneet, pääsen tänään hakemaan ne postista kotiin. :) Huomenna viimeistään siis kehyspostausta olohuoneesta, at last! :) Aurinkoista päivää! <3