Tämä postaus on jatkoa aikaisemmalle Himlan Ebba-laskosverhopostaukselleni. :)

iIMG_1446.jpg

iIMG_1450.jpg

Sain viimeinkin kuvattua eteisen uuden laskosverhon valoisaan aikaan ja kuvista näkeekin nyt huomattavasti paremmin verhon kauniit yksityiskohdat. Verho on siis Himlan valkoinen Ebba-pellavasekoiteverho koossa 120x180cm. 

IMG_1448.jpg

iIMG_1447.jpg

Materiaali on pellavan ja puuvillan yhdistelmä ja näin kauniisti se siivilöi valoa läpi. <3 <3 Laskosverhot yhdistetään yleensä maalaisromanttiseen sisustukseen, mutta tämä pelkistetty Ebba-verho sopii erinomaisesti myös moderniin sisustukseen. Verhossa ei ole mitään ylimääräistä, ei hörsellyksiä, ei rusetteja. Säätölangat kulkevat huomaamattomasti verhon takapuolella ja toimivat kuin sälekaihtimet konsanaan. 

iIMG_1449.jpg

Näen jo sieluni silmin kuinka Artekin valkoinen ritiläpenkki istuisi ikkunan eteen kuin nakutettu. Ritiläpenkki on niin ikään pelkistetty ja verhon kanssa ne ovatkin varmasti oiva pari. <3 <3 <3

Nyt jatkan hetken aikaa astioiden googlettelua ja kuvahakujen tiirailua. Kiitokset vielä kerran kaikille jotka vinkkailitte minulle astiastovaihtoehdoista! Mukavaa iltaa! <3