Nyt meni hermot. :D Nukuin viime yön taas todella huonosti ja siirryin aamun pikkutunteina nukkumaan sohvalle. Vanha petauspatja on nimittäin niin surkeassa kunnossa, että runkopatjan jouset tuntuvat jo läpi. Petari on myös kuopalla kääntelystä huolimatta ja mikäli siinä joskus oli jonkinlaista selkärankaa tukevaa ominaisuutta, on se todellakin hävinnyt.

810085_01.jpg

Googletin aamulla petareita pitkin internettiä ja Familonin AeroFlex® MemoTouch -sijauspatja vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta unikaverilta.  Se sopii niin kevyelle kuin painavammallekin nukkujalle ja muotoutuu täydellisesti vartalon muodon mukaisesti, jolloin pintapaineen väheneminen antaa painottomuuden tunnetta. Tämä kotimainen Avainlipputuote on saanut myös Allergia- ja astmaliiton allergiatunnuksen. Hobbarista tilasin nyt sitten tämän sijauspatjan (eli omalla kielelläni petarin) ja oli kyllä aikakin satsata uuteen ja kunnolliseen patjaan. Toivottavasti uniongelmat alaselkäjomotuksineen on patjanvaihdon jälkeen historiaa. :)

Kivaa alkanutta uutta viikkoa! <3

(Kuva: Familon)