H&M Homen katalogia selatessani ihastuin tähän kuvaan, jossa pinottuna kuvioituja valkoisia pyyhkeitä. Siitä sainkin idean...

hmprod.jpg

Sahalaitaisesta kuvioinnista tulee mieleen Missonin suositut pyyhkeet, joita on paljon näkynyt eri medioissa. Tasaraitainen on vuorostaan kuin Luhta Homen klassikkopyyhkeet, joita minullakin on joskus ollut. 

hm%20pyyhkeet.jpg

Kylpypyyhkeitä en tarvitse, mutta muutamalle käsipyyhkeelle olisi kysyntää. Ideani onkin että ostaisin kuusi käsipyyhettä; kaksi sahalaitaista, kaksi raidallista ja kaksi tavallista kuvioimatonta valkoista pyyhettä. Pyyhkeet laittaisin rullalle ja laittaisin ne valkoiseen kangaskoriin kylpyhuoneen tasolle. 

hmprod%20%282%29.jpg

Omistaako kukaan teistä näitä kyseisiä Henkkamaukan pyyhkeitä? Onko ne paksua puuvillaa vai sellaista ohutta littanaa?? Hinta ei onneksi paha, mutta saako rahalleen vastinetta edullisesta hinnastaan huolimatta? Millaiseksi nämä menevät pesussa? Kannattaako näitä teidän mielestänne ostaa vai meneekö pennoset hukkaan?

(Kuvat: H&M Home)

EDIT! Tilaus tehty! :) Kiitos kun jaoitte minulle omia kokemuksianne Henkan pyyhkeiden laadusta! :)