Edelliseen H&M Home-pyyhepostaukseeni tuli niin positiivista kommenttia pyyhkeiden laatua koskien, että laitoin niiden perusteella pyyhetilaukseni vetämään. :) Tälläinen oli ostoskorini sisältö...

HM%20tilaus.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-01-12%20koht

Sen verran on pakko nurista, että harmittelen suuresti H&M:n toimitusaikatauluja. He myyvät usein tavaraa, jota heillä ei varastossa ole ja siksi toimitusaika saattaa joillakin tuotteilla mennä viikkojenkin päähän. Minun tilauksessani valkoiset 50x70cm kokoiset sahalaitapyyhkeet saapuvat aikaisintaan helmikuun alussa ja kokemuksestani tiedän että tämäkään aikataulu ei välttämättä pidä paikkaansa. Pellavatyynynpäällisiä tilasin joulukuun puolessa välissä pari kappaletta heti-toimituksena ja niiden osalta toimitus on siirtynyt nyt jo kahteen otteeseen, viimeisin luvattu saapumisaika on venynyt helmikuun alkuun eli kuudella viikolla alkuperäisestä tilaushetkestä. Hermo meni ja peruutin kokonaan tyynynpäällistilauksen. :D Tämän uuden tilauksen osalta otin kaikki samassa toimituserässä, koska ideana on saada koko setti eikä ideani toimi jos osa tuotteista puuttuu. Helmikuun alkuun asti olen valmis odottelemaan tilausta, mutta jos toimitus pitkittyy niin peruutan sitten tämänkin. Voi H&M sentään, kumpa he parantaisivat palvelunsa tasoa...

Nyt menen jatkamaan barbie-leikkejä tytön kanssa. :D Minä saan toimia Bellen ja Tuhkimon ääninä tytön leikkiessä Ruususta ja Arielia. :D Heippa hetkeksi! 

(Kuvat: H&M Home)