Olen kohta poltellut kaikki syksyllä ostamani tuoksukynttilät loppuun ja tarvetta olisi piakkoin ostaa muutama uusi kaunis valkoinen purkkikynttilä. <3 Tine K:n kynttilöistä olen tykännyt kovasti ja Woodwickin takkatulen tavoin ritisevät kynttilät kiinnostaisivat myös...

giftcolcand.jpg

p7TWC.jpg

Kävin kurkkaamassa missä hinnoissa The White Companyn kynttilät pyörivät ja ihastuin totaalisesti heidän valikoimaan. Kynttilöiden hintahaarukka kieppuu koosta riippuen 20-70 välillä ja alestakin löytyi muutamia tuoksuvaihtoehtoja reilulla kympillä. Mulberryn onnistunut ballerina-tilauskokemukseni saikin nyt aikaan sen, että olen ihan kahdenvaiheilla tekisinkö tilauksen brittiläiseen The White Companyyn...

TWCkynttil%C3%A4t.jpg

picakynttil%C3%A4t.jpg

Muita loistavia vaihtoehtoja olisi Baxter of Californian kehutut tuoksukynttilät, Stockmannilta saatava Woodwickin pakkaselta tuoksuva ritisevä Snowdrop-kynttilä sekä tietysti hyväksi jo havaitut Tine K:t. :) Ei uskoisi että niinkin mitättömän asian kuin kynttilöiden valitseminen voisi tuottaa näin suurta päänvaivaa, hihii. :D 

Tänään väsyttää niin paljon, etten jaksa tarttua kameraan ja alkaa kuvaamaan. Siirränkin suosiolla kotiaiheisen postaukseni huomiselle ja pyhitän loppupäivän pelkästään laiskottelulle. Toivottavasti tämä väsymys ei viittaa flunssan puhkeamiseen, en niin millään pystyisi / saisi / voisi / ehtisi nyt sairastella. Täytyykin varmuuden vuoksi hörpätä lasillinen Beroccaa ja tilkkanen auringonhattu-uutetta. Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

(Kuvat: The White Company, Baxter of California, Woodwick, Tine K)