Vuoden vaihteessa olen yrittänyt taas aktivoitua tekemään kauniimpia kattauksia jokaiselle aterialle. Tämän postauksen kuvat on otettu jo perjantaina, kun saimme tytön kanssa ruokaseuraa kello kuuden dinerille. :)

IMG_1853.jpg

IMG_1850.jpg

IMG_1847.jpg

Vaikka ruokapöytä on pieni (80x80cm) mahtuu siihen kolmen ruokailijan astiakattauksen lisäksi muutama pieni somistekin. Kukkakimpun puutteessa nostin ruokapöydälle yhden olohuoneessa majailevan huonekasvin luomaan tunnelmaa kynttilöiden kanssa. 

IMG_1845.jpg

IMG_1848.jpg

IMG_1844.jpg

Aterimet piilottelevat lautasliinan sisällä ja tuossa rullassa on vivahdus japanilaista fiilistä. :) Lautasliinarenkaiden asemasta tykkään käyttää juuttinarun pätkiä, joista saa solmittua kauniin pienen ja siron rusetin lautasliinan ympärille. Nyt halusin kattauksen pysyvän mahdollisimman valkoisena, joten jätin ne pois.

IMG_1843.jpg

IMG_1869.jpg

IMG_1871.jpg

Paljastellaanpa keittiökompleksiakin välillä. :D Ateriamme valmistui pikapikaa, sillä varoaikaa oli vajaa puolituntia. Pistin pastan kiehumaan, paistoin jauhelihan ja nakkasin purkillisen Dolmio-kastiketta jauhelihan joukkoon. Nopsaa ja hyvää. :)

IMG_1872.jpg

IMG_1838.jpg

IMG_1851.jpg

Tänään en jaksanut kattaa pöytää ihan yhtä hienoksi kuin perjantaina, mutta huomenna täytyy taas satsata tähän arkiestetiikka-osastoonkin. :) Tulee niin hyvä mieli jo pelkästään näitä kuvia katselemallakin, ja oikeasti se on aivan ihanaa syödä tavallista kotiruokaa kauniin kattauksen keskellä. Silmänruoka on jo puoliruokaa. <3

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! <3