Eläinhahmot ovat pikkuhiljaa nousseet tytön ykkösjutuksi ja vuosia kestänyt prinsessa-innostus alkaa olla ainakin hetkellisesti ohi. Tytön lempparieläimiä ovat pöllöt, norsut, apinat sekä leijonat ja tämä mamma onkin aika iloinen tästä vaihdoksesta, sillä tykkään itse todella paljon Rosendahlin legendaarisista puueläimistä. <3 Yksi apina meiltä löytyykin jo ja se onkin varsinainen jokapaikanhöylä. :D Välillä se roikkuu hyllyn reunalla keittiössä tai olohuoneessa ja toisinaan se on eksynyt tytön lelulaatikkoon. :) Klassikkoleluna se toimii leikkien lisäksi myös sisustusesineenä ja tykkään kovasti ajatuksesta että joskus kymmenien vuosien päästä tyttö istuu oman kotinsa olohuoneessa ja samainen apina istuu hänen seinähyllyllään tuoden mieleen muistoja omasta lapsuudesta. <3

elephant.jpg

kay-bojesen-denmark-hippo-wooden-toys.jp

bunnybearhippo.jpg

kay-bojesen-rabbit-denmark-toys.jpg

Kay-Bojesen-Denmark-121806.XL.jpg

MOnkey.jpg

kay-bojesen-elephant-denmark.jpg

Kävimme tytön kanssa hypistelemässä näitä puueläimiä viime viikolla ja neiti oli silminnähden hyvin innoissaan varsinkin elefantista. Fantti jäi kuitenkin kauppaan sillä reissulla, mutta päätin että haen sen myöhemmin ja yllätän neitokaisen. :) Puput, nallukat ja hipot ovat myös kivoja otuksia. Hippo on hauska erityisesti eskari- ja kouluikäisille, koska hipon suu toimii kynänpidikkeenä. Tässä taitaakin olla meidän seuraava keräilykohde. :)

animals1.jpg

Aurinkoista päivää! <3

(Kuvat: Kay Bojensen / Rosendahl)