Minulta toivottiin postausta Mulberry.com nettikaupan tilauksen toimituksesta ja nyt pääsen kertoilemaan miten homma toimii, kun oma pakettini eilen saapui. :)

IMG_1268.jpg

Tein tilauksen Mulberrylle yöllä 27.12.2013 ja tilasin itselleni alennuksessa olleet ballerinat reilun satasen hintaan. Toimitusajaksi ilmoitettiin 2-4 arkipäivää, mikä omassa tapauksessani ylittyi vuodenvaihtumisen vuoksi. Tilaukseni toimitti UPS, joka toi paketin minulle kotiovelle asti. UPS toimittaa paketteja arkisin klo 8-16 välisenä aikana ja toimitusosoitteeksi voi halutessaan valita kodin sijasta vaikka työpaikan. UPS ei erikseen ota yhteyttä toimitusajankohdasta, mutta yli 60 euron arvoisiin tilauksiin tulee seurantalinkki, josta näkee missä paketti matkaa. Itse sain erikseen sähköpostia 2.1, jossa ilmoitettiin toimituspäiväksi eilinen eli tiistai 7.1.2014. UPSiin voi toki olla itse yhteydessä, mikäli toimituksen suhteen haluat sopia päivämäärästä. Toimitusmaksu Suomeen on alle 60 euron arvoisilla tilauksilla 6€ ja yli 60 euron tilauksilla 15€. Toimitusmaksu lisätään tilauksen hintaan ennen maksusuorituksen tekemistä.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-01-08%20koht

Moni kyseli minulta tulleista sekä veroista. Suomen alvit sun muut mahdolliset maksut on huomioitu jo valmiiksi tuotteen hinnassa, kun valitset asuin- ja toimitusmaaksi Suomen (kuva yllä), joten yllätyksiä tai lisämaksuja ei tule. Maksuvaihtoehtoina on ilmoitettu Visa, Mastercard ja Amex, itse maksoin Visalla. Joissakin paikoissa missä Visa on mainittu maksuvälineenä, onnistuu myös Visa Electron-kortilla maksaminen (esim Spartoo). Visa Electronin käytöstä ei ole sivuilla mainintaa, joten en osaa sanoa käykö electron Mulberryn nettikaupassa. Viisaammat kertokaa, jos tiedätte. :)

IMG_1269.jpg

Nyt alan ymmärtämään miksi niin moni kokee suorastaan elämyksen avatessaan tälläisiä paperikasseja. :) Oli nimittäin sen verran hienosti paketoitu minun uudet ballerinani. <3 On upea harmaa paperikassi kultaisella painetulla logolla, kaunista silkkipaperia, harmaaseen kirjekuoreen kääritty Mulberryn logokortti kiitosviesteineen ja palautusohjeineen... <3

IMG_1272.jpg

En ole aikaisemmin tehnyt Mulberryltä tilausta ja olen muutenkin hyvin arka käyttämään ulkomaisia nettikauppoja. Tämä erinomaisesti mennyt tilauskokemukseni ehkä rohkaisee minua entistäkin useammin selaamaan ulkomaisten verkkokauppojen valikoimaa. :) Ja Mulberrylle aion mennä ostoksille toistekin, kesän alea odotellessa siis. :)

Huomenna postailen taas kotijuttuja, en tiedä vielä postaanko kehyksistä olkkarin seinällä (ne ei ole vielä siis saapuneet) vai kauniista uudesta asetelmasta keittiön seinähyllyillä (tämä on vielä kesken :D). Huomiseen siis! <3