Kyllä olikin säätöä, että sain kehykset kotiin ja paikoilleen. :) Ekaksi oli posti varsin mystisesti hukannut pakettini jonnekin Vantaan ja Helsingin välille, ja kun viimein pääsin tänään pakettiani postista noutamaan, huomasin että se oli risa ja rähjäinen. Paketti oli kirjaimellisesti räjähtänyt kappaleiksi ja jossakin vaiheessa joku on sitä kursinut kasaan pienillä ruskeilla teipinpalasilla. Sormet ristissä toivoin että kehykseni olisivat äxidentistä huolimatta ehjiä, sillä nämä ovat Sokokselta jo loppuunmyytyjä...

Ja olihan ne, O-N-N-E-K-S-I! <3

iIMG_1501.jpg

15012014.jpg

iIMG_1502.jpg

Tässä on nyt sitten minun ihana tauluseinäni, josta tuli just sellainen kuin mielessäni sen ajattelinkin. <3 Kehyksien koko on 50x70cm ja kehykset asettuvat täydellisesti linjaan sohvan kanssa. Ne on keskitetty 50cm väleillä sohvan kanssa reunasta reunaan, keskimmäisen kehyksen ollessa tismalleen sohvan keskikohdassa. Yhdestä kehyksestä puuttui sisälmys vielä hetki sitten, mutta ei enää. Tästä sisälmyksestä postailenkin teille heti huomenna. :)

Minä menen ihailemaan kehyksiäni ja toivottelen kaikille mukavaa iltaa! <3