Viikonlopun aikana saatiin tänne Helsinkiinkin lumipeite. :) Itse en olisi enää tässä vaiheessa kaivannut lunta, mutta asian hyvä puoli on se että valon määrä sekä ulkona että sisällä tuplaantui. :)

iIMG_1420.jpg

iIMG_1423.jpg

Talvinen sinertävyys on mukavaa vaihtelua lämpimän sävyisiin tunnelmakuviin verrattuna. Oli ihana napata kamera käteen ja kuvailla näitä viimeaikaisten postausten aiheina olleita tavaroita paremmassa valaistuksessa. <3

iIMG_1410.jpg

iIMG_1411.jpg

Valoisalla kuvaaminen oli pitkästä aikaa mahdollista ja lumesta johtuva sinertävyys korostaa kauniisti myös värien kirkkautta. Olen niin innoissani yrttikokoelmastani, että voisin kuvata sitä päivittäin. :)

iIMG_1412.jpg

iIMG_1415.jpg

Keittiövälineitä tuli ostettua aleostoksien yhteydessä. Sagaformin tammi-valkoisen maustemyllyn olen teille jo esitellytkin, mutta nämä Casa Stockmannin tammiset salaattiottimet jäivät unholaan. :) Nämä ostin kevättä ja kesää mielessäni pitäen, sillä keitto- ja pataruoat vaihtuvat ilmojen lämmetessä ruokaisiin ja raikkaisiin salaatteihin. Kanasalaatti on oma lempparini, kreikkalaisen salaatin ohella. Tyttö tykkää eniten kinkkusalaatista. 

iIMG_1421.jpg

iIMG_1419.jpg

Tablon ja ruusujen lisäksi kuvassa esiintyy minun tämän vuoden ostoslistallani ollut By Lassenin siro Line-kynttelikkö. <3 Tämä oli vuoden ensimmäinen ostokseni, uuden vuoden lahja itselleni. <3

iIMG_1427.jpg

Talvista päivää ja ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3