Liisa lapsiperheen verkkokauppa Ihmemaasta otti minuun yhteyttä blogini ja erityisesti tytön keltasävyisen huoneen tiimoilta. Hän ehdottikin minulle pientä yhteistyökampanjaa tytön huoneen sisustukseen yhteensopivien tuotteiden merkeissä. Pikkuneiti olikin kuin naantalin aurinko hänen pakettinsa saapuessa viime perjantaina kotiovelle. :)

IMG_1515.jpg

IMG_1518.jpg

Kotimaisen Mailandian suloinen Tyyne-Pipari sisustustyyny on nykyisin tytön tärkein unikaveri. Tyyny on saanut ihka uuden nimen, se on nimittäin rillimamma. Tytön mielestä tyyny näyttää ihan minulta ja onhan tuossa kyllä jotain perää, jos vertaa tyynyä esim tämän postauksen naamakuviini. :D

mummo.jpg

IMG_1519.jpg

Mailandian tuotteet valmistetaan käsityönä heidän omalla pajallaan Kuopiossa. Tyyne-Pipari sisustustyyny on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja täytteenä on käytetty kotimaista konepestävää pallovanua. Myös kankaanpainanta on käsityötä, käyttäen kotimaisia vesiliukoisia ja turvallisia painovärejä. "Kun arjessa on ripaus Mailandiaa, se on piirun verran makeampaa!" :)

IMG_1510.jpg

IMG_1509.jpg

Koska meidän perheessä fanitetaan pöllöjä, olimme tytön kanssa tosi ilahtuneita kun paketista paljastui Mailandian Ei Pöllömpää-pöllöjuliste. Värisävytkin (musta-kelta-valko-harmaa) sopivat huoneen sisustukseen kuin pöllöjuliste pöllöfanien kotiin - täydellisesti siis. :) Juliste on kooltaan A3 ja minulta löytyi sopivasti oikean kokoinen kehyskin valmiina. Minusta nämä pöllöset muistuttavat hieman Dame Edna-komediahahmoa silmänympäryksineen. :D Vekkuleita retrokamuja kelpaa pitää näytillä. <3

IMG_1513.jpg

Malm-lipaston siirsin muuten omasta makuuhuoneestani tytön huoneeseen. Ajatuksena oli saada lelut ja vaatteet paremmin organisoitua, kuin mitä ne ovat nyt olleet pienemmissä lelulaatikoissa ja -pussukoissa. Lipasto on kuitenkin pieneen huoneeseen aivan liian massiivinen, mutta tulipa testattua tämäkin. :D Jatkankin siis edelleen tätä iänikuista tytön huoneen säilytyskaapiston vatvomista. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-01-16%20koht

Ihmemaan valikoimasta löytyy niin vaatetta, lelua kuin sisustustavaraakin. On Muumeja, Hevisauruksia, Mailandiaa, Hahtuvahulluja, Örkkejä ja paljon muuta. :) Käykäähän kurkkaamassa myös Ihmemaan Facebook-sivulla, jonne päivitetään uutisia sekä tarjouksia! 

Klikkaa itsesi Ihmemaahan!

(Postaus tehty yhteistyössä ihmemaahan.fi-verkkokaupan kanssa, postauksessa esiintyvät tuotteet saatu yhteistyökampanjan kautta)