Katselin komedialeffan Love and other disasters, joka on tyyliltään hieman saman sorttinen kuin Paholainen pukeutuu Pradaan. Leffassa puidaan Voguella työskentelevän Emily "Jacks" Jacksonin ja hänen ystäviensä hullunkurista rakkauselämää, josta ei dramatiikkaa puutu. :) Itseäni kiinnostaa leffan perusjuonen sijasta kuitenkin enemmän Jacksin upea tyyli, joka on yhdistelmä Audrey Hepburnin filmitähtimäistä glamouria ja nykypäivän suttunuttura-leggins-ballerinatossukat-stailia. <3 

loveaodst.jpg

Roolihahmo Jacksin tyyli on omaan makuuni, hiuksista ja alusvaatteista alkaen. :D Meikin osalta itse suosisin kyllä aavistuksen luonnollisempaa rajausta ja ripsivarustelua, mutta muilta osin voisin apinoida tämän stailin itselleni vaikka heti. :) 

loveaodstrsa.jpg

Sain hersyvien vedet silmiin purskauttavien naurukohtausten lisäksi tästä leffasta aimo annoksen myös muoti-inspiraatiota ja mieluusti suosittelen leffan katselua kaikille parisuhdedraamahuumorista tykkääville. :) Lähdenkin tästä nyt kurkkimaan millaisia vaatekappaleita itseltäni mahtaa löytyä, saisinko jotain pientä freesausta omaan keväisempään garderooppini leffan innoittamana. Huomiseen! <3

(Kuvat: Love and other disasters / Skyline Films)