Makuuhuoneesta on toivottu omaa postausta ja lisäksi Satu esitti eilen toiveen että kuvaisin uuden Tablo-pöydän yöpöytänä, vaikken sitä makkariini nyt sitten sijoitakaan. Säilytystilasta ja säilytyksestä yleensäkin teen oman postauksensa viikonlopun aikana. :)

iIMG_1232.jpg

Tablo on muodoltaan todella kaunis, mutta minusta sen pyöreä muoto riitelee hieman tuon kantikkaan sängynrungon kanssa. Pöytä näyttää paljon pienemmältä kuin Hayn neliskanttinen tarjotinpöytä, vaikka kokoeroa ei niillä juurikaan ole. Ei tämä pahalta näytä suinkaan, mutta itse en ole tyytyväinen tähän kombinaatioon - Hay Tray on parempi yöpöytänä kuin Tablo. :)

iIMG_1236.jpg

iIMG_1239.jpg

iIMG_1234.jpg

iIMG_1233.jpg

Makuuhuoneessa ei ole tapahtunut oikein mitään sitten viime postauksen. Samat lakanat, samat tavarat ja kalusteetkin tätä Tablo-testausta lukuunottamatta samoilla paikoillaan. :) Olen tosi tyytyväinen makuuhuoneen sisustukseen ja siellä vallitsee juuri sellainen tunnelma kuin makuuhuoneelta olen kaivannutkin - rauhallisuus ja keveys. <3

Illalla postailen teille yhdestä tauluideasta, jota olen miettinyt nelisen viikkoa. Kiitos olohuoneeseen eksyneen Tablon, on aika alkaa tuumasta toimeen tuon ideani kanssa. :)

Ihanaa perjantaita kaikille! <3