Mulberryn suloiset mustat Jelly Bayswater -ballerinat vastasivat täysin verkkokaupan tuotekuvaa ja kokoluokituskin piti paikkaansa. Olen todella iloinen näistä töppösistäni ja mielelläni voisin hypätä talven ja keväänkin ohi suoraan keskikesän viettoon ja täydellisiin balleriina-keleihin. :D 

IMG_1683.jpg

IMG_1688.jpg

IMG_1670.jpg

Materiaali on samantuntuista ja -näköistä kuin kiiltäväpintaisissa Hunterin kumisaappaissani, sillä erotuksella että kumpparit ovat luonnonkumia ja nämä ballerinat muovisekoitetta. Ballerina on hieman joustava, eli kenkä mukailee jalan liikettä normaalisti. Sisäsyrjästä löytyy pienet ilmastointiaukot, jotka tosin ovat minusta melko turhat. Varpaathan näissä eniten hiostuvat, mutta kesällä ne hiostuvat kengässä kuin kengässä jossa on umpinainen kärkiosa. En tiedä johtuuko pakkasilmasta ja täydellä teholla hönkivistä pattereista, mutta ballerinat ovat sähköiset ja imevät itseensä ilmassa lentelevät pölyhiukkaset. Ylläolevassa kuvassa näkyy hyvin, kuinka kiiltävässä muovipinnassa on pieniä hötösiä ja minä sentään pyyhkäisin mikrokuituliinalla nuo ballerinan kärjet kolme sekunttia ennen kuvan ottoa. :D

IMG_1668.jpg

Mulberry%20flats%201.jpg

Näiden Jelly Bayswater-ballerinojen (ja ymmärtääkseni myös nahkaisten Bayswaterien) lesti on normaalileveä ja pituuden osalta koko täsmää yleistä keskiverto-eurooppalaista mitoitusta. Itselläni on lyhyt ja leveä, hieman tassumainen jalan muoto ja optimaalisin kenkä olisi muodoltaan pyöreäkärkinen ja leveälestinen kolmevitonen. Koska useimmat kengät merkistä riippumatta valmistetaan peruskeskivertojalan mukaan, joudun turvautumaan korkkareissa ja ballerinoissa lähes aina kokoon 36, joka on leveydeltään sopiva mutta pituudelta liian iso. Näidenkin ballerinojen kantapäässä on tilaa reilu sentti eli peukun mentävä tyhjä tila (kts. ylempi kuva, oikea yläreuna). Kenkä ei kuitenkaan lonksu jalassa, kiitos leveän jalkani. :)

IMG_1685.jpg

Mulberry%20flats%202.jpg

IMG_1671.jpg

Tämmöiset söpöt jokakelin tossukat minulla nyt sitten on. :) Kesällä voin hyppiä lammikoissa ja mennä vaikka uimaan ballerinat jalassa. Ballerinakumpparit, voiko nerokkaampaa keksintöä ollakaan? Hihii. :D Ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin, eivät nimittäin näytä yhtään hassummalta juhlavan mustan mekkoni kanssa. <3

Mikäli asia on ajankohtainen, voit lukea brittiläisen Mulberry.comin tilauskokemuksestani TÄÄLTÄ!

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3