Tablo-pöytä saapui tänään kotiin! ♥ Makuuhuoneeseen sen ostin, mutta sinnepäs se ei sitten sopinutkaan niin hyvin kuin oletin. Nahkainen sänky on niin massiivinen, että siro pyöreä pöytä näytti aivan pikkiriikkiseltä sen vieressä, paljon pienemmältä kuin samaa kokoluokkaa oleva Hay Tray-pöytä. Höh sentään. 

IMG_1228.jpg

Tabloa en kuitenkaan takaisin kauppaan palauta, sillä se on aivan I-H-A-N-A! <3 Olohuonetta muokkailinkin sopivammaksi, jotta Tablolle sain järjestymään sopivan kolosen kotoa. :) Otin sohvan takaa seinähyllyt pois, pakkeloin ruuvinreiät, raivasin vähän pientä rompetta vähemmälle ja voila! Tablo sai oikein sopivan paikan ja se on itseasissa älyttömän kiva ja kätevä tuossa sohvan vieressä. :)

IMG_1226.jpg

Pallovalot pääsevät kevään tullen säilöön, mutta siihen asti haluan nautiskella niiden luomasta tunnelmasta. Normann Copenhagenin Lighthouse-lyhty on seikkaillut talviajan olohuoneen ja eteisen väliä, riippuen olenko polttanut sen sisällä kynttilöitä vai valosarjoja. Nyt kokeilin vaihteeksi rakentaa valopallosarjasta lumilyhtymäisen rakennelman talon sisään. :)

IMG_1220.jpg

Kanto-telinekin palvelee minua tuossa sohvan vieressä sopivasti. Nyt alkaakin olla olohuoneen toiminnot kunnossa - laskutasoa on riittävästi, epäsuoraa tunnelmavalaistusta sohvan vieressä ja jos mieleni tekee lukea lehtiä, on Kantokin käden ulottuvilla. :)

Eilen oli niin siistiä ja oli ihana mennä nukkumaan kun tiesi että aamulla ei tarvitse pomppia tavaroiden yli eikä raivata pöydälle tilaa aamupalaa varten. Toista on taas nyt. :D Olohuone on täynnä leluja ja koska eilisen aktiivisuustaso hävisi jonnekin, en jaksanut nyt alkaa siivoilemaan enkä keräilemään hujan hajan lojuvia tavaroita. Rajasin kuvakulman tarkoituksella tuohon sohvannurkkaan, laiska mikä laiska, hihii. :D

Makkarista yritän ehtiä postailemaan huomenna, kun tämän päiväinen ideani menikin ihan plörinäksi. Huomiseen siis! <3