Todellista ystävyyttä!

IMG_1274.jpg

Miffe-koira oli neljä vuotias kun tyttö syntyi. Jännitin todella paljon koirien (tuolloin Roope-koira oli vielä elossa) sopeutumista vauva-arkeen ja siihen, että minulla on yhtäkkiä kolmaskin murunen kainalossa. Kaikki meni onneksi hyvin ja ongelmitta. Miffe-koira on ihan alusta asti vahtinut, suojellut ja nukkunut pikkuneidin lähellä. <3 Tytön ollessa yökyläilemässä Miffe kiertää pitkin huushollia etsimässä tyttöä ja nukkuukin tosi levottomasti.

IMG_1287.jpg

3-vuotiaasta tytöstä ja 8-vuotiaasta Miffestä on tullut maailman parhaat ystävät. <3 <3 <3 Yhdessä leikitään, ulkoillaan ja torkutaan. Kaikista hellyyttävintä on kun tyttö halaa Miffeä ja kuiskuttaa korvaan kuinka rakas Miffe-haukku on. <3 <3 <3 <3 Äitin sydän meinaa välillä pakahtua rakkaudesta, kun katselee näiden kahden touhuja. :)

IMG_1291.jpg

Miffe on meille perheenjäsen, rakas ja luotettava ystävä, elämänkumppani. <3 <3 <3 Olkoot meillä vielä monta yhteistä vuotta elettävänä! <3 <3 <3