Ostin tänään itselleni perjantaipuskan eli kaksi kimppua valkoisia Reilun Kaupan ruusuja. Toinen kimpuista näkyikin jo päivän postauksessani ruokapöydällä ja nyt on sitten vuorossa kimppu numero kaksi, joka löytyy sohvan vierestä Tablo-pöydältä. :)

iIMG_1380.jpg

iIMG_1375.jpg

Tälläisenä näin Tablon mielessäni ennen sen ostamista. Tulppaanikimpun kanssa sen tosin ajattelin, mutta ruusut ajanevat saman asian. :) <3

iIMG_1384.jpg

iIMG_1377.jpg

Tine K:n Fig-kynttilästä on enää reunat jäljellä ja poltettavaa on korkeintaan pariksi illaksi. Kynttilä on sulanut keskeltä ja tulilanka on enää pieni nykäre lasikipon pohjalla. Voihan tuota käyttää vaikka huonetuoksuna jatkossa, kunhan ei kynttilän sisälle kurkistele (näyttää sisältä ihan räjähtäneeltä). :D Reunalle jäänyt kynttilämassa nimittäin tuoksuu aivan ihanalta. <3 Peace-kynttilä on H&M:ltä, niitä minulla on kaksin kappalein. Ne ovat kauniita ja tuoksuttomia, mutta palaessaan savuttavat inhottavasti. Meillä nämä ovat enemmänkin koristeita kuin kynttilöitä, ihan turvallisuussyistä. :)

iIMG_1383.jpg

iIMG_1381.jpg

Tablo-pöytä on löytänyt täydellisen paikan ja se pehmentää kauniisti maskuliinisen ja järeän näköistä sohvaseinustaa. Sohva on nimittäin niin massiivinen, että se dominoi koko tilaa ja helposti olohuone alkaa näyttämään poikamiesboksilta, tarkoittaen että tavarat näyttävät siltä että ne on muutossa laitettu pikaisesti tavalla X mihin ne ovat jääneetkin sitten loppuelämäkseen. :)

iIMG_1379.jpg

Kuvien saattelemana toivotan kaikille ruusuista ja romanttista perjantai-iltaa! <3