Eilisen CASA ON THE ROAD-sisustuskauppakierroksen kuvasaldoni on älyttömän suuri, yli 600 kuvaa. :) Olen koko aamun selannut niitä läpi ja yrittänyt rajata julkaistavaa kuvamäärää sopivalle tasolle. Keski.-blogin Jennin tavoin (lukaiskaapa hänen ihana postauksensa reissumme ensimmäisistä sisustuskaupoista) hyödynnän kollaasien muotoon tiivistettyjä kuvia. :)

Ensimmäisenä haluan esitellä teille sisustuskauppa Destinyn, joka oli minulle eiliseen asti täysin tuntematon tuttavuus. <3 Tämä kauppa varasti sydämeni täydellisellä tunnelmallaan, kauniilla myymäläkonseptillaan ja ihanilla tuotteillaan. <3

Destiny1.jpg

Destiny2.jpg

Destiny3.jpg

Destiny4.jpg

DSC8621_resize_resize.jpg

DSC8632_resize_resize.jpg

DSC8721_resize_resize.jpg

Destiny5.jpg

Destinyn tuotevalikoima on tummanpuhuva ja musta on värien osalta selkeässä enemmistössä. Pehmeitä ruskeansävyjä ja intensiivistä mustaa, patinoitunutta ylvästä nahkaa ja romanttisia höyhenenkeveitä elementtejä... yhdisteltävyys on tässä myymälässä niin kaunista, että se on nähtävä omin silmin. Destiny on kuin Riviera Maisonin raflaavampi ja tummempi versio, tänne kannattaakin ehdottomasti suunnata mikäli liikuskelet Helsingin ydinkeskustan ympäristössä. <3

Destinylogo.jpg

(Postaus tehty osana CASA ON THE ROAD-kiertuetta. Kuvat 5,6,7: www.destinystore.fi)